Vitra Softshell

Met een Vitra Softshell kiest u voor absolute klasse. Sinds de jaren ‘50 van de vorige eeuw heeft het Zwitserse Vitra talloze klassieke meubels gecreëerd. Het merk is een erkende autoriteit in de wereld van design met een eigen magazine, de Vitra-campus en het Vitra Design museum in het Duitse Weil am Rhein. Ook de stoelen in deze lijn hebben een opvallend design. Dankzij de geïntegreerde rug- en armleuningen en de zachte bekleding over het volledige oppervlak heeft de Vitra Softshell een kalm, knus en uitnodigend karakter. Deze stoel past in elk interieur. Bij Hal18 bestelt u deze eenvoudig!

Vitra Softshell stoel

Een belangrijke basis voor het succes van Vitra is de samenwerking met toonaangevende ontwerpers, zoals Charles en Ray Eames, Verner Panton en Jean Prouvé. De Vitra Softshell stoel is in 2008 ontstaan uit een samenwerking met Ronan en Erwan Bouroullec. Na het kantoormeubelsysteem ‘Joyn’ uit 2000-2002 en de scheidingswand ‘Algae’ leverde een nieuwe samenwerking van de Franse broers met Vitra de Softshell stoel op. Deze stoel levert een uitstekend comfort, zelfs bij langdurig zitten. Bij Hal18 krijgt u de hoogwaardige kwaliteit van Vitra voor een scherpe prijs.

Vitra Softshell bureaustoel

De zitting van de Vitra Softshell bureaustoel bestaat uit verticale ribben die zich aan de gebruiker aanpassen. Dit levert een combinatie op van superieur comfort en bewegingsvrijheid. De rugleuning en zitting zijn een flexibele bovenschaal die is gemaakt van glasvezelversterkt polyamide. De binnenbekleding van de stoel bestaat uit zacht polyurethaanschuim. Heeft u vragen over het materiaal of overige eigenschappen van de Vitra Softshell bureaustoel? Bij Hal18 staan we altijd klaar om deze te beantwoorden!

Vitra Softshell kantoor

Met een Vitra Softshell krijgt elk kantoor een luxueuzere uitstraling. Dat is namelijk wat het design van Vitra u biedt. Meubels van het gerenommeerde merk zijn te vinden op verschillende vliegvelden en in musea en overheidsgebouwen. Wilt u uw kantoor met deze klasse inrichten? Dan kunt u bij Hal18 kiezen uit meerdere Vitra kantoormeubelen. Er is ook een ruim aanbod van directiebureaus of -kasten. Wanneer u de Vitra Softshell op uw kantoor combineer met stijlvolle vitrinekasten, banken en fauteuils geeft u de ruime een luxe uitstraling.

Vitra Softshell outlet

De kans komt niet vaak voorbij om meubels van een toonaangevend merk als Vitra te kopen voor de scherpe prijzen die u bij Hal18 ziet. Kijk voor de allerscherpste prijzen voor een Vitra Softshell in onze outlet. Daar vindt u onze kantoormeubelen aanbiedingen in een gemakkelijk overzicht, waarmee u uw kantoor goedkoop kunt (her-)inrichten. U profiteert bij Hal18 van een uitstekende persoonlijke service en een snelle levertijd. Bestel de Vitra Softshell dus snel in de outlet!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen