Vitra stoelen

Wanneer u Vitra stoelen kiest, kiest u ongeëvenaarde klasse. Dit merk staat vooral bekend om baanbrekende ontwerpen. Deze zijn gemaakt in samenwerking met bekende designers als George Nelson, Jean Prouvé, de Rotterdamse Hella Jongerius en het echtpaar Charles en Ray Eames. Vooral de samenwerking met deze laatste is uitermate succesvol gebleken. Bij Hal18 kunt u altijd kiezen voor uitstekende kwaliteit voor op kantoor, bestel daarom snel Vitra stoelen!

Vitra stoelen tweedehands

Hal18 hanteert al zeer scherpe prijzen voor meubels van hoge kwaliteit. Wanneer u echter nog slimmer wilt inkopen, kunt u bij Hal18 Vitra stoelen ook tweedehands aanschaffen. Bekijk het huidige uitgebreide aanbod in onze online outlet store. Daar vindt u allerlei tweedehands aanbiedingen die als nieuw zijn. Alle gebruikte meubels worden door onze experts aan een grondige inspectie onderworpen en eventuele defecten gerepareerd. Bovendien worden merkstoelen, dus ook Vitra stoelen die u tweedehands koopt, indien nodig opnieuw gestoffeerd. Wij kunnen daarom een ruime garantieperiode te hanteren. Zo kunt u altijd vertrouwen op Hal18!

Design Vitra stoelen

Al decennialang kunt u in alle comfort werken met echt Zwitsers design. Een stoel van Vitra is pure klasse. Ze zijn voor u gemaakt met extra aandacht voor duurzaamheid. De meubels van Vitra komt u daarom wereldwijd tegen op verschillende high-profile locaties. Denk bijvoorbeeld aan vliegvelden, musea en overheidsgebouwen. In het Duitse Weil am Rein, op een steenworp afstand van de grens met Zwitserland vindt u de Vitra Campus met het bekende Vitra Design Museum. De campus is zowel een volledig operationele productie-eenheid als een experimenteel lab voor architectuur en design. Design Vitra stoelen zijn een lust voor het oog, met zorg ontworpen! Neem direct contact op met Hal18 voor al uw vragen en advies over desing Vitra stoelen voor bij u op kantoor.

Vitra stoelen kopen

U bent bij Hal18 aan het juiste adres wanneer u echte Vitra stoelen wilt kopen. Profiteer van onze snelle levering en bestel rechtstreeks uit ons ruime assortiment. Voor bijvoorbeeld uw entree hebben wij comfortabele banken en fauteuils. Voor zowel bureaustoelen als luxe directiebureaus en directiekasten kunt u altijd bij ons terecht. U kunt bij Hal18 voor veel meer terecht dan alleen Vitra stoelen kopen! Wij bieden u graag persoonlijk advies om verder te helpen met de complete projectinrichting. Informeer gerust wat er mogelijk is!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen