Bisley

Design, functionaliteit en kwaliteit, dat zijn de pijlers van het merk Bisley. Het bedrijf achter het merk bestaat al sinds 1931. Met de meubelen van Bisley profiteert u dus van jarenlange ervaring. Over elk detail is nagedacht. Denk bijvoorbeeld aan bureaus die in hoogte verstelbaar zijn, kasten met een minimalistisch design waardoor ze in elk kantoor passen en ladeblokken waarin u belangrijke documenten veilig en overzichtelijk kunt opbergen. Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod kantoormeubelen van Bisley. Bestellen doet u eenvoudig online. U profiteert van scherpe prijzen!

Bisley ladeblok

U richt uw kantoorruimte handig in met het Bisley ladeblok. Zo houdt u uw bureau opgeruimd en overzichtelijk. Voordelen van het ladeblok:

  • Er kan maar één lade tegelijkertijd geopend worden
  • Laden zijn 80% uitschuifbaar
  • Verrijdbaar

Ook fijn: de laden zijn niet voorzien van greepjes, waardoor het ladeblok er mooi strak uitziet. U kunt 1 lade per keer openen door de uitsparing aan de onderkant van elke lade. U vindt bij ons een Bisley ladeblok met normale laden, maar ook laden voor hangmappen. Zo kunt u er alles in kwijt van pennen en mappen tot notitieboekjes en persoonlijke eigendommen.

Bisley kast

Uw spullen op een handige plek opruimen en organiseren doet u in een Bisley kast. Deze heeft als bijkomend voordeel dat u de kast ook als roomdivider kunt toepassen. U vindt bij Hal18 verschillende soorten Bisley kasten, zoals hangmapkasten, draaideurkasten en archiefkasten. De meeste modellen zijn voorzien van een hoogwaardig slot, zodat u waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Bestel uw Bisley kast bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering van uw order!

Bisley bureau

Hal18 is de plek voor een stijlvol Bisley bureau uit de V-Desk serie. Dit bureau loopt in een hoek naar links of rechts, zodat u extra plek heeft voor uw spullen. Ook onder het bureau is ruimte voor bijvoorbeeld een ladeblok. Het kantoor bureau is in hoogte verstelbaar en heeft een stijlvol houten blad met melamine toplaag. Maak uw werkplek compleet door het Bisley bureau te combineren met een ergonomische Bisley bureaustoel. Wanneer u dat wenst, kunnen wij uw kantoormeubelen voor u monteren.

Bisley groothandel

U vindt een ruim aanbod kantoormeubelen van Bisley in onze groothandel. Als bedrijf en als particulier kunt u bij ons terecht. Naast standaard kantoormeubelen vindt u bij ons onder andere ook een stijlvolle bijzettafel van Bisley en een praktische schuifdeurkast. Wilt u in uw bedrijf iets extra’s doen voor het milieu? Kies dan voor een RecycleSpace kast. Deze is voorzien van drie bakken waarin u op een nette manier afval kunt verzamelen en vervolgens eventueel recyclen. Heeft u vragen over de kantoormeubelen uit onze groothandel? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen