Bureau kast

Uw werkplek blijft netjes en opgeruimd met een handige bureau kast. Deze is zo gemaakt dat de kast precies onder uw bureau past. De kast heeft verschillende laden voor uw bureau-accessoires, zoals uw pennen, maar ook laden voor papieren, dossiers en folders. Wij leveren de bureau kast in verschillende kleuren, zoals wit, antraciet en zwart; neutrale tinten die goed aansluiten bij uw werkplek. Bestel al uw kantoormeubilair bij Hal18 en profiteer van een snelle levering!

Bureau kast archief

Met een bureau kast blijven uw archief en administratie overzichtelijk. Bij Hal18 vindt u bijvoorbeeld ladeblokken met laden voor hangmappen. Hierin kunnen documenten eenvoudig worden bijgesloten en verwijderd. Dit is zeer handig als u intensief met dossiers werkt. Naast een bureau kast voor uw archief en administratie bieden wij u verschillende archiefkasten met rol-, draai- en schuifdeuren. U bestelt al uw kantoormeubilair bij Hal18 eenvoudig online!

Bureau kast gebruikt

Bij Hal18 verkopen we naast nieuw een ruim aanbod tweedehands meubilair, zoals de bureau kast die gebruikt is. Al onze tweedehands meubels worden uitgebreid gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Kasten kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van een nieuwe coating. Zo weet u zeker dat de bureau kast die gebruikt is nog lang mee zal gaan. Bovendien profiteert u van een scherpe prijs en helpt u het milieu een handje! Houd onze website in de gaten voor ons actuele aanbod tweedehands meubels.

Bureau kast op wielen

Als u binnen uw bedrijf flexibele werkplekken heeft, is een bureau kast op wielen een aanrader. Door de wielen kan uw personeel de kast eenvoudig verplaatsen. Bij Hal18 vindt u een zeer ruim aanbod kantoormeubilair, van bureaustoelen tot monitor beugels. Ook voor uitgebreid advies zit u goed bij ons. We hebben jarenlange ervaring in het inrichten van kantoren en magazijnen en staan graag voor u klaar. Een bureau kast op wielen bestellen doet u daarom bij Hal18!

Bureau kast kopen

Wilt u graag een bureau kast kopen? U zit goed bij Hal18! Als particulier één kast bestellen, of een hele partij voor uw kantoor; het is allemaal mogelijk bij ons. Wij leveren ook aan grote bedrijven zoals ziekenhuizen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Onze bureau kasten zijn onder andere voorzien van een slot, zodat u er ook persoonlijke documenten veilig in op kunt bergen. Kies ervoor uw bureau kast te kopen bij Hal18 en profiteer van een aantrekkelijke prijs!

Veelgestelde vragen

Het lijkt in eerste instantie heel strak en eenvoudig, een bureau zonder lades. Maar in sommige gevallen is een bureau kast wel zo handig. Wanneer u veel papieren, pennen en andere kantoorbenodigdheden heeft, kunt u dit soort zaken het beste netjes opbergen. Zo bewaart u overzicht en is uw bureau met kast altijd opgeruimd. En wanneer er zaken tussen zitten die vertrouwelijk zijn, kunt u ze zelfs achter slot en grendel opbergen. Wel zo’n prettig idee!

Wat een goede bureau kast is, hangt uiteraard af van uw persoonlijke voorkeuren. Wat voor de een prettig werkt is voor de ander een totale ramp. Misschien vindt u het al wel voldoende wanneer u slechts één persoonlijke lade - die ook nog op slot kan - tot uw beschikking heeft. Maar een model met drie of zelfs vier laden kan ook prettig zijn. Op die manier kunt u een hoop spullen kwijt en is uw bureau altijd netjes met een hoop werkruimte. Het is voor u misschien ook handig om een bureau kast op wieltjes te kiezen.

Een bureau kast kost gemiddeld zo’n €200 en is deze investering meer dan waard. Vooral wanneer u eentje op wieltjes kiest. Deze is makkelijk verrijdbaar, bijvoorbeeld naar een paternosterkast of misschien wel de papierversnipperaar. Hoe dan ook, met een bureau kast houdt u altijd overzicht op uw bureau.

Het grote voordeel van een bureau kast kopen bij Hal18 is de prijs! Bij Hal18 verkopen we bijvoorbeeld ook gebruikte bureaukasten die er uitzien als nieuw. Bespaar uzelf een hoop kosten wanneer het gaat om de aanschaf van kantoormeubilair, bestel bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen