Deskbike

Ook al blijft u op uw plek, u komt wel degelijk vooruit dankzij een deskbike! Op productief vlak, althans. Hert bewegen stimuleert zowel lichaam als geest, zodat u energieker bent tijdens het werken. Bovendien voorkomt u lichamelijke klachten die lang zitten met zich meebrengt! Het is dan ook geen wonder dat veel ondernemers staan te trappelen om hun teams nog efficiënter te maken met dit veelzijdige meubelstuk. Bekijk de verschillende deskbike modellen van Hal18 online of in onze showroom te Wijnjewoude.

Deskbike verstelbaar

Om uw werknemers te voorzien van ergonomisch hoogstaand meubilair, kiest u voor een deskbike die verstelbaar is. Deze kunt u eenvoudig op de lichaamslengte van de gebruiker aanpassen; zo is het HHV Deskbike 1 model geschikt voor personen die tussen de 150 en 205 cm lang zijn. Misschien moet de zithoogte worden afgesteld op de hoogte van het kantoor bureau; gelukkig is dit een vrij eenvoudige handeling, waarmee u voorkomt dat uw knieën tegen uw tafel aan stoten Controleer daarom goed bij het uitzoeken van uw deskbike in hoeverre deze verstelbaar is.

Deskbike voordelen

Het is helemaal niet gek wanneer u nog nooit heeft gehoord van een deskbike, laat staan de voordelen ervan. Zo wordt de gebruiker mentaal en fysiek fit tijdens het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Bovendien is hij of zij in staat om tijdens het bewegen achter de computer wel 30% sneller te lezen! Wilt u bovendien graag meedoen aan het uurtje sporten na het werk maar heeft u geen tijd? Dan heeft u de mogelijkheid om tijdens uw werk uw conditie op te bouwen. Dat gaat op traditionele bureaustoelen niet zo gemakkelijk. Ervaar de vele deskbike voordelen zelf door ze uit te proberen in onze showroom!

Deskbike kopen

Voor een aantrekkelijke instapprijs kunt u bij Hal18 uw deskbike kopen. Maak een keuze uit verschillende modellen met diverse eigenschappen, zoals de aanwezigheid van een rugleuning of zelfs een bureaublad! Ook ander eigentijds zitmeubilair vindt u bij ons. Denk hierbij aan een zitbal, waarop u iedere gewenste houding aan kunt nemen. En heeft u in uw kantine of ontvangstruimte verhoogde tafels voor werknemers of gasten om aan plaats te nemen? Dan bestelt u in onze winkel gemakkelijk een bijbehorende barkruk. Wanneer het uw doel is om uw werknemers fit te houden, is een deskbike voor ze kopen echter heel erg aan te raden.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen