Fiets bureaustoel

Op alle fronten zullen uw collega’s profiteren van de vele voordelen die een fiets bureaustoel met zich meebrengt. Zo worden productiviteit en creativiteit verhoogd en neemt de kans op lichamelijke ongemakken met een rap tempo af, evenals ziekteverzuim. Dit innovatieve meubel is namelijk een stoel en hometrainer ineen! Zo blijven uw werknemers fit en alsnog geheel gefocust op hun werkzaamheden door tijdens de dagelijkse taken volop aan lichaamsbeweging te doen! Bekijk onze diverse exemplaren online en maak uw keuze.

Fiets bureaustoel kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij Hal18 uw fiets bureaustoel kopen. Het kan zijn dat u een ander kantoor bureau nodig gaat hebben. Dit in verband met de hoogte; dankzij de bewegingen die uw benen maken loopt u de kans dat u uw knieën stoot tegen een standaard werktafel. Zorg er bovendien voor dat uw ladeblok u niet in de weg zit. Gelukkig kunt u bij Hal18 een hoge kwaliteit bureau samen met uw nieuwe fiets bureaustoel kopen!

Fiets bureaustoel proberen

Sommige keuzes maakt u niet zomaar. Kom daarom vooral eens naar onze showroom te Wijnjewoude om een fiets bureaustoel uit te proberen! Ook andere alternatieven voor traditioneel zitmeubilair, zoals de zitbal, komt u hier tegen. Onze experts vertellen u graag alles over de diverse posities waar u de stoelen in kunt plaatsen en hoe iedere gebruiker eenvoudig een comfortabele zithouding vindt. Na slechts éénmaal een fiets bureaustoel te proberen, zullen uw werknemers al actiever en productiever zijn. Het verhoogde comfort en de ergonomische vooruitgang zullen zich al gauw laten gelden.

Fiets bureaustoel verstelbaar

Bij gewone bureaustoelen was het al het geval, maar zeker een fiets bureaustoel moet verstelbaar zijn. Zo wordt het namelijk heel gemakkelijk om de ideale verhouding tot het bureau te vinden en een comfortabele houding aan te nemen. Zodra de stoel is ingesteld volgens de voorkeuren van de gebruiker, kan hij of zij beginnen met trappen om nóg beter geconcentreerd te werk te gaan. Kies daarom altijd voor een fiets bureaustoel die ruimschoots verstelbaar is! Bij Hal18 vindt u in dat geval zeker wat u zoekt.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen