Goedkope archiefkasten

Wilt u orde aanbrengen in huis of op kantoor? Bestel dan uw goedkope archiefkasten eenvoudig online bij Hal18. In ons ruime assortiment vindt u niet alleen roldeurkasten, draaideurkasten en ladenkasten, maar ook lockers, vakkenkasten en folderkasten. Om waardevolle spullen zoals papieren op het kantoor van uw praktijk, magazijn of winkel veilig achter slot en grendel te leggen, zijn onze brandkasten een logische optie. Wij zorgen voor een snelle levering van alle goedkope archiefkasten die u bij ons online afneemt. Wij hebben verschillende topmerken in ons assortiment zoals Aspa, HHV, Emmeffe en Triumph.

Goedkope archiefkasten gebruikt

U draagt bij aan de circulaire economie door te kiezen voor goedkope archiefkasten die gebruikt zijn. Onze medewerkers zorgen ervoor dat elke kast zorgvuldig is nagekeken en hersteld waar dat nodig is. Als u het promotiemateriaal van uw organisatie overzichtelijk wilt etaleren met een folderkast, een vakkenkast of een postkast, vindt u deze bij Hal18 eenvoudig tussen de andere goedkope archiefkasten die gebruikt zijn maar zich nog in puntgave staat bevinden. Speciaal voor gehorige kantoorruimtes kunt u bij ons gemakkelijk een tweedehands akoestische schuifdeurkast bestellen. Deze bevat speciale openingen die het omringende geluid absorberen en dempen.

Goedkope archiefkasten kopen

Hoe groot uw kantoor ook is, u beschikt bij Hal18 altijd over de mogelijkheid om goedkope archiefkasten te kopen. Bij een krap behuisd kantoor is het wellicht de moeite waard om in plaats van een draaideurkast te kiezen voor één of meerder roldeurkasten die u eenvoudig kunt open- en dichtschuiven. Wilt u belangrijke documenten veilig opbergen? Een opbergkast met slot is dan een hele handige optie. De goedkope archiefkasten die u kunt kopen zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. Dat geldt ook voor onze A-merken. Als u vragen heeft, staan onze medewerkers van de klantenservice u graag te woord!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen