Kantoorkast

Als u op zoek bent naar een kantoorkast, zit u goed bij Hal18! U vindt bij ons een ruim aanbod verschillende kasten, zoals modellen met een roldeur, draaideur, schuifdeur of laden. In onze webshop kunt u één kantoorkast kopen voor bijvoorbeeld particulier gebruik, maar ook een partij voor uw kantoor. Tevens zijn grote bedrijven zoals ziekenhuizen welkom bij Hal18 voor het kopen van meubilair. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kantoorkast roldeur

Uw werkplek blijft mooi opgeruimd met een kantoorkast in roldeur model. Mappen, papieren, boeken, folders en dozen plaatst u eenvoudig in de roldeurkast. Deze kunt u vervolgens netjes afsluiten. De kantoorkast in roldeur model is voorzien van een slot, zodat persoonlijke documenten worden afgeschermd. Heeft u daarnaast waardevolle spullen die u wilt opbergen? Hiervoor is een brandkast van Hal18 een aanrader! Bij ons profiteert u altijd van een scherpe prijs.

Kantoorkast schuifdeur

Het lijkt veel op een roldeurkast, onze kantoorkast in schuifdeur model. Bij de roldeurkast zijn de deuren minder stevig omdat ze opgerold moeten kunnen worden. Het voordeel van deze kast is dat u de deuren tegelijkertijd kunt openen, dat is bij een schuifdeurkast niet zo. Wij leveren de kantoorkast in schuifdeur model met verschillende kleuren, zoals wit, grijs en zwart. Deze neutrale tinten sluiten perfect aan bij uw kantoor of woning. Bestel de kast eenvoudig online bij Hal18!

Kantoorkast gebruikt

U zit goed bij Hal18 als u op zoek bent naar een kantoorkast die gebruikt is. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld verschillende archiefkasten in roldeur model die tweedehands zijn. Deze kasten worden uitgebreid gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Zo kunnen we de kast bijvoorbeeld voorzien van een nieuwe coating. Hierdoor is de kwaliteit van een kantoorkast die gebruikt is zeer hoog en kunt u er zeker van zijn dat deze lang meegaat. Koop uw meubels tweedehands bij Hal18. Dat is goed voor het milieu!

Kantoorkast kopen

Wilt u graag een kantoorkast kopen? Dat doet u natuurlijk bij Hal18! Wij hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies over de inrichting van uw kantoor. Als u dat wenst, kunt u de montage van uw kast aan onze medewerkers overlaten. Naast kasten vindt u bij Hal18 een ruim aanbod meubels voor uw kantoor, zoals bureaus en bureaustoelen. Daarom zit u goed bij ons voor de complete inrichting van uw kantoor! Een kantoorkast kopen doet u bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering van uw meubels.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen