Kunststof pallets

Bent u op zoek naar stevige kunststof pallets? Dan zit u goed bij Hal18! Wij hebben een ruim assortiment pallets en plastic kratten waarmee u uw materiaal eenvoudig kunt opslaan en verplaatsen. De kunststof pallets zijn niet alleen bijzonder sterk, maar ook hygiënisch, milieuvriendelijk en waterbestendig. Bent u al overtuigd van de vele voordelen? Bekijk dan direct online onze complete collectie en bestel snel de kunststof pallets van uw keuze!

Kunststof pallets transport

Onze hoogwaardige kunststof pallets zijn voor transport van uw goederen ideaal. De pallets zijn vaak met vorkheftrucks op te tillen en hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Zo zet u grote spullen probleemloos op de plek waar u ze wilt hebben. Voor de kleine materialen in uw magazijn hebben wij onder andere stellingbakken. Deze zijn leverbaar in vele formaten en, indien gewenst, kunt er stofdeksels bij bestellen. U vindt de kleine plastic kratten en deksels samen met onze kunststof pallets voor transport in onze uitgebreide collectie magazijnbakken.

Kunststof pallets voordelen

U profiteert met kunststof pallets van diverse voordelen. Allereerst is het materiaal bijzonder sterk en heeft daardoor een hoog draagvermogen. Daarnaast gaan de plastic pallets jarenlang mee. Vergeleken met de houten variant hebben kunststof pallets nog meer voordelen. Het gebruik van hout is bijvoorbeeld aan regelgeving gebonden waardoor het bij de uitvoer van goederen problemen kan geven. Hier heeft u met plastic pallets geen last van. Wilt u meer weten over onze kunststof pallets en andere handige producten zoals stapelbakken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Kunststof pallets kopen

Hal18 is hét adres als u kunststof pallets wilt kopen. Wij hebben een uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands producten. Naast de pallets en vele soorten kratten heeft u bij ons een ruime keuze uit meubilair. Met onze praktische kasten, fijne bureaus en tafels en comfortabele bureaustoelen richt u uw kantoor in een mum van tijd professioneel in. Het meubilair kunt u, net zoals onze kunststof pallets, kopen in onze webshop. Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen