Locker garderobekast

Wilt u uw kleding netjes en veilig opbergen? Dat doet u in een locker garderobekast van Hal18! Deze is afsluitbaar en voorzien van sleufgaten of perforatie voor een optimale ventilatie. U kunt zelf kiezen of u een cilinder-, hang-, cijfer- of muntslot wilt. De locker garderobekast is zeer geschikt voor gebruik in de kleedkamer van een bedrijf of (sport)school, maar vormt ook een met uw slaapkamer. Maak uw keuze uit de verschillende kleuren en formaten kasten en bestel eenvoudig online!

Locker garderobekast metaal

Omdat de locker garderobekast van metaal is, gaat deze jarenlang mee. De kast kan tegen een stootje en spullen blijven veilig opgeborgen achter het stevige metaal. De garderobekast is zo hoog dat er genoeg ruimte is om kleding op te hangen. Daarnaast heeft de lockerkast kleinere vakken voor het opbergen van accessoires. Combineer de locker garderobekast van metaal met een garderobebank en uw kleedkamer is compleet. Beide meubels koopt u voor een scherpe prijs bij Hal18!

Locker garderobekast vakken

Bent u op zoek naar een locker garderobekast met veel vakken? Dan zit u goed bij Hal18! U vindt bij ons kasten met tot wel 36 vakken. Daarnaast hebben we ook garderobekasten met grote en kleine vakken of modellen met weinig vakken. En wat dacht u van een vakkenkast? Ook deze is in ons ruime aanbod volop aanwezig. Uw personeel heeft genoeg opbergruimte met een locker garderobekast die met meerdere vakken is uitgerust. Bij Hal18 verzorgen we desgewenst de levering en montage voor u!

Locker garderobekast kopen

Heeft u behoefte aan interieuradvies voordat u een locker garderobekast gaat kopen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers! Zij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en magazijnen. Zo weet u zeker dat u de beschikbare ruimte optimaal gebruikt en meubilair in kleuren uitkiest die passen bij uw bedrijf. U kunt bij Hal18 zowel nieuw als tweedehands een locker garderobekast kopen. Hierdoor is er een kast beschikbaar voor elk budget! Bekijk ons ruime aanbod en maak uw keuze.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen