Garderobebank

Erg handig in iedere kantine, bouwunit of (sport)school is de garderobebank. Bij Hal18 vindt u deze bank los, inclusief kapstok of als onderzetbank voor een lockerkast. De garderobebank wordt veel gebruikt in kleedkamers. De banken van Hal18 zijn gemaakt van metaal en hout. Deze materialen gaan lang mee en kan tegen een stootje. U kunt zelf de breedte van de garderobebank kiezen. Hoe breder de bank, hoe meer mensen er tegelijkertijd gebruik van kunnen maken.

Garderobebank gebruiken

De standaard garderobebank is te gebruiken om op te zitten, eventueel bij het omkleden. Bij Hal18 vindt u ook een garderobeset met een bank en kapstok. Deze set heeft tevens een hoeden- en schoenenplank als extra opbergruimte. We hebben zowel een enkele als dubbele garderobeset. Bij Hal18 vindt u verder een garderobebank die te gebruiken is met een lockerkast. Hierin kan uw personeel kleding en accessoires kwijt, terwijl de bank het nodige zitcomfort biedt.

Garderobebank uitvoeringen

Maak uw keuze uit onze verschillende garderobebank uitvoeringen: de losse bank, de onderzetbank of de garderobeset. Een groot voordeel van de onderzetbank is dat we deze kunnen leveren bij alle lockers van het merk HHV. Bij Hal18 vindt u ook ander zitmeubilair voor uw bedrijf, zoals kantinestoelen en horeca stoelen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehands meubels, zodat u ongeacht de grootte van uw budget bij ons terecht kunt. Maak een keuze uit onze verschillende garderobebank uitvoeringen en bestel de bank van uw voorkeur eenvoudig online!

Garderobebank kopen

Wilt u graag een garderobebank kopen? Dat doet u bij Hal18! Indien gewenst kunnen we de bank bij u afleveren en monteren. Ook staan we voor u klaar met uitgebreid advies over de inrichting van uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op! Bij Hal18 vindt u alles voor de inrichting van uw bedrijfspand, van kantinetafels tot bureaustoelen. Profiteer van onze scherpe prijzen en een snelle levering. Een garderobebank kopen als particulier of professional wordt hierdoor wel érg aantrekkelijk!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen