Opslag kast

U kunt alles van dozen tot mappen en bureau-accessoires tot boeken kwijt in de opslag kast van Hal18. Door uw spullen op te bergen blijft uw werkplek netjes en overzichtelijk. U vindt bij ons een ruim aanbod opslag kasten met laden of rol-, draai- en schuifdeuren. Een groot deel van deze kasten is afsluitbaar, zodat u er ook persoonlijke documenten in kwijt kunt. U bestelt uw opslag kast eenvoudig online bij Hal18. We zorgen voor een snelle levering en desgewenst de montage!

Opslag kast kantoor

Bij Hal18 vindt u een zeer ruim aanbod meubilair, zoals een opslag kast voor uw kantoor. Daarnaast bieden we u alles wat u nodig heeft op de werkvloer, van bureaus en bureaustoelen tot monitor beugels en vergadertafels. U kunt als bedrijf al uw meubilair bij Hal18 aanschaffen, maar u bent als particulier ook van harte welkom als u één opslag kast voor uw kantoor wilt bestellen. In onze webshop vindt u zowel nieuwe als tweedehands meubels voor scherpe prijzen!

Opslag kast archief

Met een opslag kast blijft uw archief en administratie overzichtelijk. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze ladenkasten. Deze zijn voorzien van speciale laden waar mappen in kunnen hangen. Dit is een handig systeem als u veel met dossiers werkt, omdat documenten eenvoudig kunnen worden bijgesloten en verwijderd. Ook een ordnerkast is een aanrader. In deze opslag kast voor uw archief en administratie staan uw mappen netjes en overzichtelijk op een rijtje naast elkaar.

Opslag kast kopen

Wilt u als groot bedrijf (zoals een ziekenhuis) niet één opslag kast kopen, maar meerdere locaties voorzien van meubilair? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden. Bij Hal18 hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van kantoren en magazijnen en staan we graag voor u klaar met uitgebreid advies. Een opslag kast kopen doet u daarom bij ons! Bekijk het ruime aanbod online of kom langs bij de showroom van Hal18 in Wijnjewoude.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen