Ordnerkast

U bergt al uw mappen en papierwerk netjes en overzichtelijk op in een ordnerkast. Bij Hal18 vindt u kasten in verschillende modellen, met bijvoorbeeld schuif-, draai- en roldeuren. Door uw mappen op te bergen houdt u uw werkplek opgeruimd. We hebben een ruim aanbod kantoormeubilair bij Hal18. U kunt bijvoorbeeld als particulier één ordnerkast kopen, maar als bedrijf zit u ook goed bij ons voor de complete inrichting van uw kantoor of magazijn. Neem gerust contact met ons op voor uitgebreid advies!

Ordnerkast laag

U kunt bij Hal18 kiezen uit een ordnerkast in laag of hoog model. We hebben roldeurkasten met een hoogte van ongeveer 70 tot 200 cm. Bij onze schuifdeurkast kunt u zelf kiezen voor een geschikte hoogte, zoals 70 of 100 cm. Of ga voor de draaideurkast, beschikbaar in hoogtes van 85 tot circa 200 cm. Het voordeel van een ordnerkast die laag is, is dat u er iets bovenop kunt zetten, zoals een koffiezetapparaat of een plant. Dit geeft uw kantoor of woning een levendige uitstraling.

Ordnerkast gebruikt

Bij Hal18 vindt u onder andere een ordnerkast die gebruikt is. Onze medewerkers checken deze en zorgen ervoor dat de kast er als nieuw uit komt te zien en nog jarenlang meegaat. We hebben naast nieuwe een ruim aanbod tweedehands meubels. Dit is niet alleen goed voor het milieu, u profiteert ook van een aantrekkelijke prijs. Bestel uw ordnerkast die gebruikt is bij Hal18 en we zorgen voor een snelle levering. We bieden u ook extra service zoals montage. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Ordnerkast kopen

Ook persoonlijke documenten zijn veilig in een ordnerkast, omdat deze afsluitbaar is. U kunt bij Hal18 uw ordnerkast kopen, maar u vindt bij ons ook ander kantoormeubilair, zoals bureaustoelen en bureaus. Wij hebben alles voor de inrichting van uw kantoor of magazijn! Heeft u een groot bedrijf zoals een ziekenhuis en wilt u verschillende locaties voorzien van meubilair? U kunt ons altijd bellen voor meer informatie over de mogelijkheden. Een ordnerkast kopen doet u bij Hal18 voor een scherpe prijs!

Veelgestelde vragen

Wat een goede ordnerkast voor u is, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en uiteraard de kwaliteit van de kast. U kunt uit zowel een laag als hoog model ordnerkast kiezen bij Hal18. Het voordeel van een hoge kast is dat u meer ruimte creëert op hetzelfde oppervlak. Een lage kast heeft als voordeel dat u er spullen op kunt zetten ter decoratie om sfeer te creëren, zoals bijvoorbeeld een plant. Deze worden grondig door onze collega´s gecheckt, waardoor ze er nog keurig uitzien en jarenlang meegaan. Wanneer u extra ondersteuning nodig hebt om deze keuze te maken, dan helpt de klantenservice van Hal18 u graag!

Voor de ordnerkast waar u naar zoekt, kijkt u bij Hal18. Met een ruim aanbod aan diverse formaten ordnerkasten in verschillende prijscategorieën, kunt u de kast vinden die volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast hebben we nog veel meer verschillende archiefkasten, die geschikt zijn voor allerlei diverse doeleinden.

Doorgaans bedraagt deze 1 tot 5 werkdagen. Dit komt omdat we optimale routes rijden om de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. De levertijd van een ordnerkast vindt u per product op de productpagina. Bij uw bestelling geldt hoe hoger het bedrag dat u besteedt, hoe lager de verzendkosten! Vanaf €249,99 ontvangt u zelfs gratis verzending op uw ordnerkast. Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u hier een berichtje van! Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bij Hal18 hebben we een ruim aanbod aan ordnerkasten die geschikt zijn om uw kantoor er netjes en georganiseerd uitziet. We verkopen ook gebruikte ordnerkasten die er nog als nieuw uitzien, voor een lagere prijs. Verder hebben we bij Hal18 een uitgebreid aanbod aan kantoormeubelen, die uw kantoor optimaal laten functioneren. Ons assortiment bestaat uit producten in verschillende stijlen en prijscategorieën, wat er voor zorgt dat er een grote kans is dat u voor uw kantoormeubelen bij ons slaagt!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen