Vakkenkast magazijn

U bergt uw spullen handig en overzichtelijk op in een vakkenkast voor uw magazijn. Bij Hal18 vindt u verschillende kasten, zoals een open en een gesloten model. De kasten zijn voorzien van legborden met een opstaande rand, zodat uw spullen er niet uitvallen. Ook krijgt u bij de vakkenkast een bepaald aantal blauwe tussenschotjes. Wilt u meer schotjes bij bestellen? Dat is geen probleem bij Hal18! Koop de vakkenkast voor uw magazijn in onze webshop. U profiteert van een scherpe prijs.

Vakkenkast magazijn metaal

Bij Hal18 bieden wij u de beste kwaliteit. Onze vakkenkast voor uw magazijn is namelijk gemaakt van metaal, een sterk materiaal dat zeer lang meegaat. Bovendien is het slijtvast en krasbestendig. U vindt de vakkenkast bij ons in verschillende afmetingen:

  • 108 of 198 cm hoog
  • 60, 80 of 100 cm breed
  • 30, 35, 40 of 45 cm diep

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een laag model en er magazijnbakken bovenop zetten. Het fijne aan de vakkenkast voor uw magazijn van metaal is dat er op de legborden ruimte is voor etiketten. Zo weet u precies wat u waar heeft gelaten!

Vakkenkast magazijn open

U kunt bij Hal18 onder andere kiezen voor een vakkenkast voor uw magazijn in open model. Het is daarnaast mogelijk om een kast zelf samen te stellen met de onderdelen uit ons assortiment legbordstelling. U vindt hier bijvoorbeeld losse legborden en zijwanden. Hal18 zorgt voor een veilig transport van de vakkenkast voor uw magazijn in open model en andere onderdelen. Zo nodig kunnen we zelfs montage op locatie verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vakkenkast magazijn gesloten

Naast een open model hebben we bij Hal18 ook de vakkenkast voor uw magazijn in gesloten model. Deze kast is voorzien van ijzeren deuren die u kunt afsluiten met een Ronis slot. Zo houdt u uw spullen veilig. Wilt u echt een optimale beveiliging van uw spullen? Kijk dan eens bij onze brandkasten. Deze zijn inbraakwerend en brandvertragend. U vindt de vakkenkast voor uw magazijn in gesloten model met en zonder laden. Maak uw keuze en bestel de kast eenvoudig online!

Vakkenkast magazijn kopen

Wilt u graag een vakkenkast voor uw magazijn kopen? Dan zit u goed bij Hal18! We zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Naast meubelen voor uw magazijn bieden we u ook kantoormeubilair, zoals kantoor bureaus en bureaustoelen. Ook voor het interieur van uw winkel bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk hiervoor eens bij ons ruime aanbod winkelinrichting. Natuurlijk kunt u de vakkenkast voor het magazijn ook kopen voor op uw kantoor of in uw winkel.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen