Ahrend 220

Ahrend 220 is een bureaustoel die al decennia lang in menig kantoor aanwezig is. Er is nog altijd veel vraag naar deze bureaustoel. Dat komt onder meer door de combinatie van een fantastisch comfort met de hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Bovendien voldoet Ahrend 220 als bureaustoel aan alle Europese normeringen. Verder is er sprake van een bijzonder lange levensduur en komen deze bureaustoelen voor hergebruik in aanmerking. Hal18 levert wat dat betreft een bijdrage aan een duurzame economie met een aanbod van gebruikte en refurbished Ahrend 220 bureaustoelen. U profiteert daarbij van een scherpe prijs die lager ligt dan de nieuwprijs.

Ahrend 220 refurbished

Een refurbished Ahrend 220 bureaustoel voldoet nog altijd aan de hoogste eisen qua kwaliteit en comfort. Bij het hergebruiken van deze bureaustoelen zorgen wij voor een uitgebreide controle op alle onderdelen. Bovendien voorzien wij via een derde partij de bureaustoelen, die wij als refurbished aanbieden, van een nieuwe stoffering. U krijgt met een refurbished exemplaar dan ook een Ahrend 220 tot uw beschikking voor een lage prijs met de kwaliteit van een A-merk. Overigens is deze bureaustoel niet alleen populair op kantoor, maar eveneens perfect voor thuiswerk achter je bureau.

Unieke eigenschappen

Er zijn meerdere redenen waarom Ahrend 220 al jarenlang een perfecte bureaustoel is. Het zijn de unieke eigenschappen die in samenhang in het ultieme comfort voorzien. Een groot aantal onderdelen zijn bijvoorbeeld verstelbaar, zodat het comfort tot in detail op het individu is af te stemmen. De zitdiepte is aan te passen net als de zithoogte, maar dit geldt eveneens voor de rughoogte net als voor de armleuningen. Overigens zijn er voor wat betreft de uitvoering van armleuningen verschillende opties van toepassing. De armleuningen zijn namelijk in 2D of in 3D uitgevoerd. Een Ahrend 220 met een 3D soft armpad biedt wat dat betreft een nog hoger comfortlevel dan de 2D armpad. De eigenschappen van Ahrend 220 bureaustoelen zijn zodanig samengesteld dat deze voldoen aan onder meer de EN1335 normering.

Bureaustoel Ahrend 220: standaard harde wielen, zachte wielen optioneel

Hal18 levert bureaustoelen Ahrend 220 standaard af met harde wielen. Dit type wielen is bij uitstek geschikt voor kantoren, waarin tapijt als vloerbedekking ligt. U heeft echter de mogelijkheid om de keuze te maken voor een set nieuwe zachte wielen. Deze wielen zijn ideaal voor gebruik in kantoren waar bijvoorbeeld laminaat ligt. Bij de voorkeur voor multifunctionele wielen die voor elke ondergrond geschikt zijn, is het aan te raden om voor deze optie te kiezen.

Snel besteld, snel geleverd

Het aanbod met refurbished bureaustoelen in de uitvoering van Ahrend 220 biedt het voordeel dat deze snel te leveren zijn. Het gaat hier om bureaustoelen die wij vanuit voorraad leveren en daarom bedraagt de levertijd slechts een tot vijf werkdagen. Bovendien is het bestellen van een Ahrend 220 heel gemakkelijk, waarbij u alleen de keuze tussen harde of zachte wielen hoeft te maken. 

Meerdere Ahrend 220 bureaustoelen bestellen?

Wilt u meerdere Ahrend 220 bureaustoelen tegelijk bestellen? Dat is direct online mogelijk bij Hal18, maar wij raden u vanaf een bepaald aantal aan om hiervoor een offerte aan te vragen. Het staat bij elke Ahrend 220 vermeld wanneer het prijstechnisch interessant is om een offerte op maat met scherpe prijs te ontvangen. Bestelt u meerdere exemplaren dan is de bezorging van de Ahrend 220 bureaustoelen gratis in Nederland.

Bezoek onze showroom

Naast dat wij u graag telefonisch gratis advies geven om u op weg te helpen, is het ook mogelijk om naar onze showroom te komen. U profiteert dan van de gelegenheid om te proefzitten op een Ahrend 220 en de conditie van deze bureaustoelen in het echt te zien. 

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen