Archief ladekast

Iedereen met een eigen kantoor weet dat er binnen de kortste keren bergen papier kunnen rondzwerven. Alle papieren die u wilt of moet bewaren bergt u eenvoudig op in een archief ladekast. Zo ziet uw kantoor er altijd netjes uit en kunt u zich volledig op uw werkzaamheden focussen. Bij Hal18 kunt u voordelig een archief ladekast bestellen. Wij hebben een ruim assortiment kasten en ander kantoormeubilair, zoals stoelen, bureaus en vergadertafels. U bekijkt ons complete aanbod eenvoudig online.

Archief ladekast gebruikt

Wilt u de voordelen van topkwaliteit meubilair én profiteren van een scherpe prijs? Dan zijn onze archief ladekasten die gebruikt zijn een echte aanrader. Bij Hal18 hebben wij naast een uitgebreide nieuwe collectie archiefkasten ook tweedehands exemplaren te koop. Ons aanbod gebruikt meubilair wisselt constant en bevat producten van vele topmerken. Als u bij ons een archief ladekast die gebruikt is wilt bestellen, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Onze professionals kijken al het binnengekomen meubilair na op gebreken en repareren deze waar nodig. Kasten kunnen daarnaast worden voorzien van een nieuwe coating. Blijkt er na aanschaf toch iets niet te kloppen? Geen probleem. Bij Hal18 krijgt u maar liefst 6 maanden garantie op tweedehands producten!

Archief ladekast kleuren

Houdt u wel van wat kleur op kantoor? Dat kan eenvoudig met onze archief ladekasten. Veel kleuren hebben wij op voorraad. Uiteraard vindt u standaard tinten zoals wit, grijs en zwart in ons aanbod. Ook andere kasten, zoals lockers, roldeurkasten en draaideurkasten, zijn in deze kleuren verkrijgbaar. Voor een vrolijk en afwisselend effect combineert u deze kasten eenvoudig met een archief ladekast in kleuren zoals blauw, groen en oranje. Bekijk direct ons complete assortiment en stel een kantoorinventaris samen die volledig voldoet aan uw wensen!

Archief ladekast kopen

Dankzij een ruime collectie vindt u bij Hal18 alles wat u nodig heeft voor uw kantoorinrichting. Een schuifdeurkast, opbergkast, postkast of archief ladekast kopen regelt u bij ons eenvoudig online. Wij hebben niet alleen opbergruimte van topmerken zoals Gispen, Ahrend en Triumph, maar ook bureaus en bureaustoelen in vele soorten en maten. Zo kunt u moeiteloos een fijne werkplek samenstellen voor u en eventuele werknemers. Wilt u graag kantoorinventaris zoals een archief ladekast kopen en heeft u hier nog vragen over? Bel ons dan gerust. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen