Kantoorinrichting inspiratie

Wilt u graag uw kantoorruimte vernieuwen of (her)inrichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een aantal leuke ideeën verzameld om u zo goede kantoorinrichting inspiratie te geven. Van een mooie directiekamer inrichting tot een complete kantoorinrichting, met behulp van onderstaande voorbeelden komt u vast tot een goed besluit én een gezellig kantoor. 

Uw kantoor: meer dan alleen bureaus met schermen

Als expert in kantoorinrichting geven wij u graag advies wanneer het aankomt op het interieur van uw kantoor. Een hedendaags kantoor bestaat uit meer dan alleen een opstelling van bureaus met bureauschermen. Laten we beginnen met een voorbeeld waar veel kantooreigenaren de laatste tijd voor kiezen: een open kantoortuin. 

Open kantoortuin

Kantoorinrichting inspiratie foto

Een open kantoortuin biedt plek voor werken maar ook voor creativiteit en ontspanning. Focussen kan aan elk bureau op een comfortabele bureaustoel aan een eiland zonder dat u gelijk in een duffe omgeving zit. De kleuren op de muren houden u alert en de gezellige groene omgeving zorgt voor voldoende prikkels zonder u af te leiden. Naast de gezelligheid zorgen bepaalde kantoorplanten ook voor een luchtzuiverende werking. Dit komt weer ten goede van de gezondheid van uw collega’s en hun productiviteit. Mocht u toch wat afleiding zoeken, dan kan dat op een luxe fauteuil inclusief kopje koffie of thee op de bijzettafeltjes zoals op de tekening. Ziet u zichzelf al zitten?

Kantoorinrichting inspiratie

Directiekamer

Niet alleen de collega’s werken graag in een mooie ruimte, ook de directie ziet dit wel zitten! Hierom hebben wij ook inspiratie voor een directiekamer inrichting op papier gezet. Voor ons voorbeeld hebben we gekozen voor een strakke en moderne inrichting met een krachtige uitstraling.

Kantoorinrichting directiekamer

De eerste indruk bij deze ruimte is strak en krachtig. Wanneer u de ruimte wat meer in u opneemt dan ziet u de moderne accenten waardoor het kantoor vriendelijk oogt. Het beige houten directiebureau en de beige houten directiekast maken het geheel zacht en kleurrijk. Voeg daar een donkerbruine directiestoel aan toe en gezellige verlichting en u heeft een mooie directiehoek.

We hebben ook aan u gedacht wanneer u graag vergaderingen in uw directiekamer wilt houden. Hiervoor staat er aan de andere kant een mooie, in stijl met de rest, directietafel waar uw klanten of gasten kunnen zitten. Ook deze hoek is gemoedelijk gemaakt door de toevoeging van wat groen en een passend vloerkleed.

Kantoorinrichting directiekamer inspiratie

Laat u verder inspireren

Hebben onze ontwerpen voor kantoorinrichting u op ideeën gebracht? Of weet u het nog niet helemaal? Laat u dan verder inspireren in onze showroom. Hier hebben wij complete projectinrichtingen zoals; kantine inrichtingen en bouwkeet inrichtingen staan, maar ook vergaderzalen staan. Wij helpen u graag van ontwerp tot uitvoering zodat u uiteindelijk een kantoorinrichting heeft welke past bij uw bedrijf.