Kantoorschermen

U geeft uw werknemers voldoende privacy met de stijlvolle kantoorschermen van Hal18. Bijkomend voordeel: ze verminderen ook geluidsoverlast en tocht. De schermen zijn voorzien van handige poten, waarmee ze niet alleen tussen bureaus kunnen staan maar ook los. Zo kunt u er bijvoorbeeld eenvoudig een afgesloten zithoekje mee creëren voor uw klanten. Onze kantoorschermen zijn gemakkelijk te (ver)plaatsen. U bestelt ze eenvoudig online bij Hal18!

Kantoorschermen akoestisch

Wat houdt dat nou in, kantoorschermen die akoestisch werken? Het betekent dat uw werknemers minder last hebben van omgevingsgeluiden en zich beter kunnen concentreren op hun werk. Met akoestische wanden worden geluiden drie keer beter gedempt dan zonder. Naast kantoorschermen die akoestisch werken, vindt u bij Hal18 alles voor de inrichting van uw kantoor. Zo hebben we verschillende meubels van kantoor bureaus tot bureaustoelen en van ladeblokken tot archiefkasten. Bekijk ons aanbod online!

Kantoorschermen kleuren

Bij Hal18 vindt u kantoorschermen in verschillende kleuren, zoals grijs, rood en blauw maar ook zwart en wit. 

U heeft de keuze uit maar liefst 14 kleuren, zodat u schermen kunt kiezen die perfect aansluiten bij uw bedrijf. Ook de poten zijn leverbaar in drie verschillende kleuren. Bij Hal18 vindt u twee uitvoeringen van onze kantoorschermen:

  • Een scherm uitgevoerd in 100% gerecycled polyester
  • Een scherm uitgevoerd in 88% wol en 12% polyamide

U heeft niet alleen de keuze uit kantoorschermen in verschillende kleuren en stoffen, er zijn ook diverse hoogtes en breedtes mogelijk. Dit staat duidelijk aangegeven bij de productinformatie in onze webshop.

Kantoorschermen kopen

Wilt u graag kantoorschermen kopen voor uw bedrijf? Dan zit u goed bij Hal18! U vindt bij ons niet alleen een ruim aanbod, we staan ook voor u klaar met passend advies over de inrichting van uw kantoor. Neem gerust contact met ons op! Naast kantoorschermen kopen, kunt u bij ons ook vergadertafels en vergaderstoelen bestellen. Bij Hal18 profiteert u altijd van een scherpe prijs en een snelle levering. Wilt u dat we uw nieuwe kantoormeubelen voor u monteren? Ook dat is een mogelijkheid!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen