Schoolkluisjes

Bij Hal18 vindt u een ruim aanbod schoolkluisjes. U heeft de keuze uit kasten van verschillende afmetingen en kleuren kasten en in rijen van drie tot negen kluisjes onder elkaar. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor de meest geschikte sluiting, zoals een cilinder- of hangslot. Verder vindt u bij Hal18 speciale lockers voor gebruik in onder andere kleedkamers. Deze lockers hebben meer ruimte dan schoolkluisjes, zodat er bijvoorbeeld kleding in opgehangen kan worden. Bestel de kasten eenvoudig online bij Hal18!

Schoolkluisjes kopen

Wilt u graag schoolkluisjes kopen? Dat doet u bij Hal18! Met schoolkluisjes hebben scholieren een eigen plekje voor hun boeken en accessoires. Een bijkomend voordeel is het slot op een kluisje, waardoor ook waardevolle spullen veilig zijn. Naast schoolkluisjes vindt u ook garderobebanken bij Hal18. Deze zijn onmisbaar in kleedkamers en bieden naast een zitplek genoeg ruimte voor het ophangen van kleding. Garderobebanken en schoolkluisjes kopen doet u bij Hal18 voor een scherpe prijs!

Schoolkluisjes modellen

Bij Hal18 hebben we schoolkluisjes modellen in grote en kleine afmetingen. We adviseren u graag over het formaat dat het meeste wordt gebruikt op scholen. Neem hiervoor gerust contact met ons op! U kunt kiezen voor lockers in de kleuren rood of blauw voor een vrolijk interieur. Maar we bieden u ook rustigere kleuren, zoals grijs en wit, voor een neutrale inrichting. De verschillende schoolkluisjes modellen zijn eenvoudig te voorzien van naambordjes, waarmee verwarring voorkomen wordt.

Schoolkluisjes online

U bestelt uw schoolkluisjes eenvoudig online bij Hal18. Bij ons vindt u een ruim aanbod meubels voor op scholen, zoals kantinetafels en kantinestoelen. Indien gewenst kunnen wij het meubilair bij u afleveren en monteren. Het maakt niet uit of u als particulier of professional schoolkluisjes online wilt bestellen. Bij Hal18 is iedereen welkom! Een lockerkast is bijvoorbeeld niet alleen handig op een school, maar staat ook mooi als kledingkast in uw slaapkamer. Met ons meubilair zijn de mogelijkheden eindeloos!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen