Akoestische bureauschermen

Een open kantoorruimte kan heel fijn werken! Maar als werknemers tegenover elkaar zitten, kunnen ze snel afgeleid worden. Onze akoestische bureauschermen bieden dan uitkomst. Deze zijn heel eenvoudig tussen twee tafels in te plaatsen om uw werknemers wat meer privacy te geven. Zo is hun concentratie hoger en leveren ze betere prestaties! De akoestische bureauschermen van Hal18 zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Bekijk ons brede aanbod om een model te vinden dat perfect in uw kantoorruimte past!

Akoestische bureauschermen isolatie

Een groot voordeel van onze akoestische bureauschermen is de isolatie die ze bieden. Uw werknemers hebben minder last van geluiden en tocht wordt enigszins beperkt. U plaatst de akoestische wanden gemakkelijk en snel aan een kantoor bureau, zodat de gebruiker ervan direct verder kan werken. Dankzij de modellen die op de grond gevestigd zijn, is het mogelijk om ze te gebruiken met een bureau waar een ladeblok aan bevestigd is. Sommige varianten worden namelijk aan het tafelblad bevestigd, dat in het geval van bureaus met lades en hoge randen niet genoeg uitsteekt. Deze akoestische bureauschermen bieden de meeste isolatie.

Akoestische bureauschermen kleuren

Bij Hal18 kunt u akoestische bureauschermen in verschillende kleuren uitkiezen. Ook een dubbel bureau voor twee of zelfs vier mensen kan met het grootste gemak van een handig tussenschot worden voorzien! Deze kunnen qua kleur volledig worden aangepast op de tafels en bureaustoelen in uw kantoor. Natuurlijk heeft u tevens de mogelijkheid om een aantrekkelijk contrast te creëren! Bij Hal18 zijn uw nieuwe akoestische bureauschermen in onder andere de kleuren zwart, groen, turquoise en antraciet verkrijgbaar.

Akoestische bureauschermen kopen

Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen wanneer u uw akoestische bureauschermen gaat kopen! U bent extra voordelig uit wanneer u ook uw andere kantoormeubilair meebestelt. Denk hierbij aan stijlvolle vergadertafels en de bijpassende comfortabele vergaderstoelen. Wilt u overzichtelijk uw administratie bij kunnen houden? Dan mag u onze archiefkasten zeker niet overslaan! U vindt alles wat u nodig heeft om uw kantoor naar wens in te richten bij Hal18. Hier kunt u onder andere uw akoestische bureauschermen kopen voor een prettige werksfeer.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen