Aspa

Wanneer u tweedehands of refurbished Aspa meubelen zoekt voor uw kantoor bent u bij Hal18 aan het juiste adres. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn uitgebreide collectie kantoormeubilair, zoals kasten, bureaus en stoelen. In ons aanbod vindt u verschillende tweedehands meubelen van Aspa van uitstekende kwaliteit. Het grote voordeel van ons tweedehands meubilair is natuurlijk dat u deze hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs besteld.

Aspa kantoormeubelen

Wanneer u stevig kantoormeubilair zoekt met een lange levensduur zijn Aspa kantoormeubelen ideaal. Nieuw meubilair van dit merk wordt helaas niet meer gemaakt, maar de hoge kwaliteit betekent dat u nog zeer lang kunt genieten van de tweedehands Aspa kantoormeubelen in onze webshop. Wanneer u gebruikte kantoormeubelen bij Hal18 bestelt krijgt u zes maanden garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring in kantoorinrichting en hergebruik van kantoormeubilair kunt u altijd bij ons terecht voor een voordelige (her-)inrichting van uw kantoor.

Aspa roldeurkast

Is uw kantoor aan de kleine kant? Dan is het juist belangrijk om orde te houden en alles goed op te kunnen bergen! Met een Aspa roldeurkast heeft u de ideale oplossing voorhanden. Een roldeurkast is altijd direct toegankelijk doordat de roldeur niet van buitenaf geblokkeerd kan worden. Met een stevige Aspa roldeurkast kunt u bovendien lange tijd vooruit. Bestel uw kantoormeubilair bij Hal18 en profiteer van onze lage prijzen en snelle levering!

Aspa archiefkast

Een archiefkast dient stevig en duurzaam te zijn. Een Aspa archiefkast voldoet ruimschoots aan die voorwaarden. Dankzij het slot op een archiefkast kunt u de dossiers en gegevens bovendien veilig opbergen. Een stevige draaideurkast, zoals een archiefkast ook wel wordt genoemd, is simpelweg onmisbaar voor elke kantooromgeving. Wanneer u naast een Aspa archiefkast nog ander kantoormeubilair zoekt kunnen wij u zeker verder helpen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aspa bureau

In onze webshop vindt u ook eenvoudig een Aspa bureau waar u fijn aan kunt werken. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals een rechte bureautafel, een hoekbureau of in hoogte verstelbare slinger bureaus. In overleg kunnen bureaus van nieuwe bladen in elke gewenste kleur worden voorzien. Informeer ook naar de mogelijkheden om uw Aspa bureau door ons vakkundig te laten monteren, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Bij Hal18 kunt u altijd terecht voor eersteklas kwaliteit en uitstekende service!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen