Bureauschermen

Niet alleen geluid wordt gedempt met de handige bureauschermen van Hal18; u geeft uw werknemers ook meer privacy. Hierdoor zijn ze minder snel afgeleid en meer gefocust op het werk. U kunt de bureauschermen eenvoudig (ver)plaatsen. Bij Hal18 heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren schermen, waardoor u de kleur kunt kiezen die perfect aansluit bij uw bedrijf. Bestel uw bureauschermen bij Hal18 en profiteer van een snelle levering!

Bureauschermen akoestisch

Uw werknemers hebben drie keer minder last van omgevingsgeluiden met onze bureauschermen die akoestisch zijn. Ook fijn: de schermen houden tocht tegen. U heeft de keuze uit twee modellen met een uitvoering van 100% gerecycled polyester of gemaakt van 88% wol en 12% polyamide. U kunt kiezen uit de volgende breedtes voor uw bureauschermen:

  • 80 cm
  • 140 cm
  • 160 cm
  • 180 cm
  • 200 cm

Onze bureauschermen die akoestisch werken hebben een standaard hoogte van 53 cm en een dikte van 38 mm. Combineer de schermen met akoestische wanden voor optimale privacy en geluiddemping voor uw werknemers.

Bureauschermen kantoor

Bij Hal18 vindt u niet alleen bureauschermen voor op kantoor, wij bieden u alles voor uw inrichting. Zo hebben we kantoor bureaus, ladeblokken en bureaustoelen. Ook voor de inrichting van uw vergaderruimtes zit u goed bij ons. U kunt eenvoudig online uw vergadertafels en vergaderstoelen bestellen. Omdat we bij Hal18 jarenlange ervaring hebben met het inrichten van kantoorpanden en magazijnen, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uitgebreid advies. Daarom bestelt u de nieuwe bureauschermen voor uw kantoor natuurlijk bij ons!

Bureauschermen kopen

U profiteert van een scherpe prijs door uw bureauschermen te kopen bij Hal18. Wij verkopen niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte meubels. U kunt bij ons bijvoorbeeld archiefkasten tweedehands aanschaffen. Overigens kopen we alleen gebruikte meubels in van hoge kwaliteit. Deze worden uitgebreid gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Door gebruikte meubels te kopen voor uw kantoor, houdt u rekening met het milieu. Wilt u bureauschermen kopen en deze laten monteren door onze experts? Ook dat is mogelijk bij Hal18!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen