Euro containers

Verplaatst u regelmatig producten in uw magazijn en maakt u hierbij gebruik van standaard europallets? Dan zijn onze Euro containers perfect voor u. Deze dozen en kratten zijn zo ontworpen dat ze perfect passen op uw pallets. Op deze manier kunt u uw producten veilig en efficiënt opslaan en ze daarnaast moeiteloos verplaatsen. Bij Hal18 vindt u diverse Euro containers en andere praktische kratten en bakken die u helpen uw kantoor en magazijn opgeruimd en overzichtelijk te houden. Bekijk direct ons complete assortiment online!

Euro containers kunststof

U heeft bij Hal18 een ruime keuze uit Euro containers van kunststof. Wij hebben bakken in diverse afmetingen voor u. Alle kratten zijn voorzien van een open voorkant, zodat u altijd eenvoudig bij uw producten kunt komen. Dit vergemakkelijkt het laden en lossen, zelfs als uw bakken opgestapeld zijn. Als u de inhoud tegen stof en vuil wilt beschermen, zijn Euro containers van kunststof met acrylglas paneel ideaal. Deze en vele andere magazijnbakken, stellingbakken en stapelbakken bestelt u voordelig online bij Hal18.

Euro containers kopen

U kunt bij ons niet alleen uw Euro containers kopen, maar ook stevige plastic pallets. Zo haalt u in één keer alles in huis om uw producten veilig op te slaan en te vervoeren. Naast materiaal voor de opslag van uw producten, vindt u bij ons nog vele andere artikelen voor de inrichting van uw kantoor en magazijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van tafels, verlichting, kasten en comfortabele bureaustoelen? Deze producten kunt u, samen met uw Euro containers, eenvoudig kopen bij Hal18. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen