Eurocontainer

Bent u op zoek naar kunststof kratten, bakken of containers in Euroformaat? Kies dan voor een Eurocontainer van Hal18! Deze containers voldoen aan de ISO en Euronorm afmetingen en zijn zo ontworpen dat ze perfect passen op pallets en andere kunststof bakken met standaard Europese maat. In ons assortiment vindt u heel veel verschillende soorten Eurocontainers en stapelbare bakken. Bestel voordelig online bij Hal18 of neem contact op voor meer informatie of grote aantallen.

Eurocontainer open

Voor gemakkelijk laden en lossen is een Eurocontainer met open voorkant zeer geschikt. De stevige plastic bakken kunnen gemakkelijk worden gestapeld en zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende varianten en formaten. Ook kunt u kiezen van een eurocontainer met open voorkant en acrylglas paneel, zodat de inhoud beschermt blijft tegen stof en vuil. Bestel uw eurocontainer in groot of klein formaat voordelig online bij Hal18. Wilt u weten welke eurocontainer het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Eurocontainer kopen

Bij Hal18 bent u aan het juiste adres voor opslag materiaal voor uw industriële opslag, magazijn of thuisgebruik! Naast een eurocontainer kopen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor o.a. plastic pallets, tafels, verlichting, kasten en comfortabele bureaustoelen. Maar ook magazijnbakken, stellingbakken en stapelbakken bestelt u voordelig online bij Hal18. Bestel direct online en u kunt uw bestelling binnen enkele werkdagen in ontvangst nemen. Ons aanbod wisselt wekelijks en door onze brede assortiment nieuwe als gebruikte producten profiteert u altijd van een scherpe prijs.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen