Kunststof stapelbakken

Uw materialen liggen veilig opgeslagen in de kunststof stapelbakken van Hal18. Wij hebben een uitgebreide collectie kratten waar u vele soorten producten in kunt opbergen. Van kleine, platte bakken tot grote, hoge modellen, u vindt het allemaal bij ons. Verplaatst u uw spullen vaak? Dan bieden onze kunststof bakken op wieltjes uitkomst. Hiermee rijdt u uw producten eenvoudig naar de gewenste plek. De verrijdbare bakken zijn perfect te combineren met onze kunststof stapelbakken. Bekijk direct ons complete aanbod online.

Kunststof stapelbakken gebruikt

Als u op zoek bent naar kunststof stapelbakken die gebruikt zijn, zit u goed bij Hal18. Wij hebben naast ons uitgebreide assortiment nieuwe producten ook een ruim aanbod tweedehands artikelen. Naast kratten vindt u bij ons ook veel refurbished meubilair zoals bureaustoelen en bureaus. Onze medewerkers kijken alle kratten na en zorgen ervoor dat ze weer in topconditie zijn voor ze in de verkoop gaan. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een hoge kwaliteit, óók als u voor kunststof stapelbakken kiest die gebruikt zijn!

Kunststof stapelbakken magazijn

Het is prettiger werken in een magazijn dat opgeruimd en netjes is. Met de kunststof stapelbakken voor het magazijn regelt u dit in een handomdraai! Combineer de stapelbakken met onze stellingbakken en uw heeft al uw producten snel bij de hand. De kunststof stapelbakken voor het magazijn zijn perfect voor bedrijven met weinig ruimte. Door de bakken te stapelen maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Bekijk direct ons complete aanbod magazijnbakken online en bestel vandaag nog!

Kunststof stapelbakken kopen

U heeft een ruime keuze als u kunststof stapelbakken wilt kopen bij Hal18. Naast kratten hebben wij nog vele andere praktische materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van plastic pallets? Deze zijn vaak geschikt voor vorkheftrucks, zodat u uw materialen eenvoudig kunt verplaatsen. U kunt, als u kunststof stapelbakken gaat kopen, ook direct kasten en ander meubilair meebestellen. Zo maakt u van uw kantoor een comfortabele plek waar u iedere dag efficiënt kunt werken. Profiteer direct van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Veelgestelde vragen

Goede stapelbakken sluiten perfect op elkaar aan, waardoor ze goed stapelbaar zijn. Stapelbakken zijn van kunststof gemaakt, en daardoor hebben ze een vrij licht gewicht. Hierdoor zijn ze praktisch in gebruik. Stapelbakken kunnen in een magazijn erg handig zijn, zeker wanneer je weinig ruimte hebt. In de stapelbakken kun je namelijk veilig en eenvoudig veel materiaal opslaan. Ook zijn bakken met een open voorkant handig. Deze bakken kun je stapelen, maar je kunt toch gemakkelijk bij de opgeslagen spullen komen.

De prijs van een stapelbak verschilt. Zo koop je een kunststof gesloten stapelbak al voor 3.58 euro. Wil je liever een grotere en stevigere stapelbak, dan kom je op een prijs uit tussen de 100 en 130 euro. De prijs van de bak is dus afhankelijk van jouw wensen.

De levertijd van stapelbakken is tussen 1 en 10 werkdagen.

Bij Hal18 bestel je eenvoudig online stapelbakken. Bij Hal18 vind je een zeer ruim aanbod verschillende magazijnbakken, maar ook kun je diverse soorten grote stapelbakken kopen. Ook vind je bij Hal18 stapelbakken die gebruikt zijn. Deze bakken worden altijd gecontroleerd op gebreken en Hal 18 verkoopt alleen bakken die nog jarenlang mee kunnen gaan. De stevige kratten zijn leverbaar in vele verschillende formaten. Hierdoor vind je altijd een variant die geschikt is voor jouw werkzaamheden. Als je kiest voor tweedehands bakken, is dat niet alleen een voordelige, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen