Opvouwbare kratten

Heeft u niet constant bakken nodig om materiaal in op te bergen? Dan zijn opvouwbare kratten een echte aanrader voor u. Deze zet u in elkaar als u ze nodig heeft en vouwt u na gebruik eenvoudig op. Hierdoor staan de opvouwbare kratten niet in de weg als u ze niet nodig heeft. Bij Hal18 heeft u een ruime keuze uit stevige kratten en bakken. Deze zijn geschikt voor gebruik in huis, op kantoor en in uw magazijn. Bekijk direct onze uitgebreide collectie opbergmogelijkheden en bestel voordelig uw opvouwbare kratten.

Opvouwbare kunststof kratten

U vindt bij Hal18 alles wat u nodig heeft voor een stijlvolle en praktische inrichting van uw kantoor en magazijn. Naast opvouwbare kunststof kratten hebben wij onder andere archiefkasten, ladeblokken en lockers in ons assortiment. Wij begrijpen dat u uw kantoor niet alleen opgeruimd wilt houden, maar ook comfortabel wilt zitten tijdens uw werk. Daarom hebben wij een ruime keuze aan hoogwaardige bureaustoelen en tafels voor u. Deze bestelt u eenvoudig samen met uw opvouwbare kunststof kratten in de handige webshop van Hal18!

Opvouwbare kratten kopen

Hal18 is hét adres om voordelig uw opvouwbare kunststof kratten te kopen. Naast de opvouwbare variant hebben wij vele andere magazijnbakken voor u. Onder andere stellingbakken in vele afmetingen en ruimtebesparende stapelbakken vindt u bij ons. Voor het verplaatsen van grote en zware producten bieden onze plastic pallets uitkomst. Deze kunt u, net zoals uw opvouwbare kunststof kratten, kopen in onze uitgebreide en overzichtelijke webshop. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan gerust. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen