Stapelboxen

Bent u op zoek naar plastic bakken van hoogwaardige kwaliteit? Dan zijn de stapelboxen van Hal18 een absolute aanrader. De bakken zijn in vele verschillende sectoren te gebruiken. Dankzij hun stevigheid zijn ze bijvoorbeeld perfect voor de bouw. De kunststof kratten zijn verder antistatisch en food grade. Hierdoor zijn onze stapelboxen ook voor horecaondernemers een uitkomst. Bekijk direct online ons complete assortiment en kies eenvoudig de juiste stapelbakken voor uw situatie!

Stapelboxen magazijn

U kunt op vele plekken onze hoogwaardige stapelboxen gebruiken. Het magazijn, op kantoor of thuis, de plastic kratten komen overal van pas. De stapelbakken zijn leverbaar in vele verschillende formaten en met handige extra’s. Tilt u vaak uw kratten dan zijn de modellen met handvatten bijvoorbeeld perfect voor u. En heeft u weinig ruimte, dan raden wij opvouwbare stapelboxen voor uw magazijn of kantoor aan. In onze webshop bestelt u voordelig en snel de plastic kratten die aansluiten bij uw wensen.

Stapelboxen kunststof

Bij goed gebruik heeft u jarenlang profijt van onze stapelboxen van kunststof. Niet alleen deze bakken zijn van hoge kwaliteit, maar ook alle andere producten uit ons ruime assortiment magazijnbakken. Kleine materialen bergt u bijvoorbeeld eenvoudig op in onze stellingbakken. Voor grote materialen biedt een IBC container of palletboxen uitkomst. Verplaatst u vaak producten met een vorkheftruck? Bekijk dan eens ons aanbod plastic pallets. Deze bestelt u eenvoudig mee als u besluit bij ons uw stapelboxen van kunststof te kopen!

Stapelboxen kopen

Hal18 is dé specialist op het gebied van kantoormeubilair en opbergmaterialen. U kunt bij ons voor zeer aantrekkelijke prijzen uw stapelboxen kopen. Hoeft het van u geen nieuw product te zijn? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben, naast een assortiment nieuwe artikelen, ook tweedehands plastic kratten en meubilair. Onze refurbished tafels, bureaustoelen en kunststof bakken worden altijd volledig nagekeken door onze deskundige medewerkers. Zo weet u zeker dat u een topproduct zoals stapelboxen kunt kopen voor een zeer scherpe prijs! Bestel vandaag nog, dan zorgen wij voor een snelle levering.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen