Thuiswerkstoel

Wanneer er meer thuis gewerkt wordt neemt het belang van een goede thuiswerkstoel toe. Dat is ook niet zo gek, want van een stoel die niet geschikt is om aan te werken krijgt u ontzettend veel klachten. Denk hierbij aan nek- en rugklachten. Wanneer u te lang doorwerkt zonder dit serieus te nemen is het mogelijk dat deze klachten verergeren of uitbreiden. Een goede zithouding in een fatsoenlijke thuiswerkstoel is bevorderlijk voor zowel uw werk als uw gezondheid!

Goede thuiswerkstoel

Een goede thuiswerkstoel is een ergonomische stoel. Een verkeerde zithouding kan diverse klachten veroorzaken aan bijvoorbeeld de nek schouders of de polsen. Het is belangrijk dit soort gezondheidsklachten voor te zijn. Als u in de goede houding en op de juiste hoogte zit komt dit uw werk zelf ten goede en misschien wel meer dan u zou verwachten. Met een goede thuiswerkstoel creëert u de perfecte omstandigheden om efficiënt en met veel plezier aan de slag te gaan.

Thuiswerkstoel waar om denken?

Er zijn verschillende aspecten om rekening mee te houden: het zitvlak, de hoogte, rugleuning en de mobiliteit. Het zitvlak van uw thuiswerkstoel moet voldoende ondersteuning bieden en comfortabel zijn. Is de zitting te diep? Dan komt er te veel druk op de knieën en wordt het bovendien lastig om de benen in een hoek van 90 graden te hebben. Hiervoor is de hoogte eveneens essentieel. Een verstelbare bureaustoel is daarom een absolute aanrader! Gebruik eventueel een voetensteun als u klein van stuk bent. Om voldoende ondersteuning in uw rug te hebben is een verstelbare thuiswerkstoel ook handig.

Thuiswerkstoel bureau

Als u eenmaal die comfortabele thuiswerkstoel heeft, is een bureau de volgende stap naar een fatsoenlijke thuiswerkplek! Bij Hal 18 hebben we naast een uitgebreid aanbod kantoorstoelen, ook een divers assortiment met meerdere bureau’s. Een kleine greep uit ons ruime aanbod:

Het is belangrijk om in beweging te blijven. Dat maakt de laatste twee genoemde varianten ook erg populair. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een actieve thuiswerkstoel voor bij uw bureau. Denk hierbij aan een sta zit kruk of een bureaufiets!

Thuiswerkstoel ergonomisch

Het feit dat een thuiswerkstoel ergonomisch is, is natuurlijk erg prettig. Maar wat is dan precies een ergonomische zithouding? Op onderstaande afbeelding ziet precies hoe u moet zitten om dit te bereiken. Het is dus niet perse nodig om een stoel te gebruiken als thuiswerkstoel wilt u ergonomisch, een zitbal functioneert net zo goed. Waar het om gaat is dat u uw benen in de juiste hoek heeft staan en goed voor uw monitor zit! Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Thuiswerkstoel kopen

Bij Hal18 bent u aan het juiste adres om een thuiswerkstoel te kopen. Wij hebben naast een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen voor u! Naast ons aanbod voordelige nieuwe kantoormeubelen, hebben we ook nog tweedehands meubels in het assortiment. Dat betekent dat u nog goedkoper uit bent wanneer u een thuiswerkstoel gaat kopen. Houd onze aanbiedingen voor kantoormeubelen in de gaten, ons aanbod varieert met regelmaat!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen