Thuiswerk bureau

Thuiswerk bureaus zijn belangrijk om in een ergonomische thuiswerkplek te voorzien. Het aantal mensen dat thuiswerkt of deels thuis en op kantoor in het kader van hybride werken, neemt alleen maar toe. Werkgevers zijn verantwoordelijk om werknemers te voorzien in een gezonde en veilige werkplek. De zorgplicht is opgenomen in de Arbowet en geldt niet alleen op kantoor, maar zeker ook voor thuis. Werkt u als ondernemer vanuit huis? Ons aanbod met thuiswerk bureaus komt aan zowel wensen voor werkgevers als zelfstandig ondernemers tegemoet. Zo voorzien wij onder meer ook in thuiswerkstoelen en thuiswerkplekken.

Thuiswerk bureaus: afwisselende zittend en staan werken

Het is bij thuiswerken net als op kantoor belangrijk dat het thuiswerk bureau afgestemd is op de persoon en op het type werkzaamheden. Bovendien is het voor een gezonde werkdag belangrijk om niet de hele dag achter het bureau thuis te zitten. In dat kader voorzien wij met ons aanbod onder meer in de mogelijkheid om een zit-sta bureau voor thuis te kopen. Daarbij is er sprake van optimaal gemak door de keuze te maken voor het kopen van een zit-sta thuiswerkbureau. De elektrische bediening maakt het mogelijk om snel en efficiënt van een zittende werkpositie naar een staande werkhouding te gaan. Het is bekend dat de doorbloeding verbetert bij afwisselend staan en zittend werken. Zo verbetert ook de werkproductiviteit achter een zit-sta thuiswerk bureau en is er sprake van het verminderen van nek- en schouderklachten.

Transformeer uw werkruimte met HAL18

Ontdek de kracht van een goed ingericht thuiskantoor met HAL18. Met onze uitgebreide selectie van thuiskantoorproducten, waaronder bureaus, bureaustoelen en kantoorartikelen, kunt u eenvoudig een werkruimte creëren die aansluit bij uw behoeften en stijlvoorkeuren. Investeer vandaag nog in uw productiviteit en welzijn met HAL18, uw partner in thuiskantooroplossingen.

Thuiswerk bureau verstelbaar

Het is altijd handig om een thuiswerk bureau te hebben die verstelbaar is. Zeker wanneer meerdere personen in uw huishouden eraan zitten. Zo kan iedereen het altijd perfect afstellen op zijn of haar eigen lengte. Onze slinger bureaus zijn hiervoor ideaal! Daarnaast is een verstelbaar thuiswerk bureau een uitkomst als u wat kleiner of juist langer bent dan het gemiddelde. Bekijk ons uitgebreide aanbod, ongetwijfeld zit uw nieuwe thuiskantoor bureau ertussen!

Maximaliseer comfort en productiviteit met onze thuiskantooroplossingen

Een ergonomisch ontwerp is essentieel voor een gezonde thuiswerkplek. Onze elektrisch verstelbare bureaus bieden de flexibiliteit die nodig is om comfortabel te werken, of u nu zit of staat. Met een druk op de knop kunt u de hoogte van uw bureau aanpassen, waardoor u rugklachten kunt verminderen en uw productiviteit kunt verhogen. Investeer in uw welzijn met een elektrisch verstelbaar bureau van HAL18.

Bureau thuiswerk: welke afmeting?

Bij de aanschaf van thuiswerk bureaus is het belangrijk om met een aantal kenmerken rekening te houden. De afmeting is daar een voorbeeld van, waarbij onder meer de werkruimte in huis bepaalt wat de opties zijn. Het is in elk geval zo dat een bureau voor computerthuiswerk minimaal een lengte dient te hebben van 120 cm en een breedte of diepte van 80 cm. Als de thuiswerkplek meer ruimte biedt, is het uiteraard mogelijk om een thuiswerkbureau van 140x80 cm, 160x80 cm of van 180x80 cm te kopen. Overigens hebben wij voor thuiswerken ook compacte bureaus in ons aanbod met een lengte van 120x60 cm. Bij het werken op een computer verdient het echter de voorkeur om voor een goed thuiswerk bureau met een diepte van 80 cm te kiezen. Dit in verband met de afstand van de ogen tot de computer en om daar dus niet te dicht op te zitten. Daarnaast is de hoogte van een bureau een belangrijk kenmerk om comfortabel en ergonomisch verantwoord te werken.

Ergonomisch thuiswerk bureau

Wat maakt een ergonomisch thuiswerk bureau? Het allerbelangrijkste is uw zithouding! Dat betekent dat u moet beschikken over een goede stoel. Bij Hal18 heeft u gelukkig ruime keuze uit tal van kantoorstoelen. Ergonomisch zitten aan uw thuiswerk bureau hoeft echt niet altijd aan een doorsnee stoel. Denk bijvoorbeeld eens aan een ergonomische zitbal of misschien zelfs een bureaufiets. Met deze laatste blijft u ook beter in beweging gedurende een lange werkdag.

Naast een goede zithouding is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft aan uw werkplek. Werken met een apart toetsenbord en losse muis is ergonomisch sowieso beter dan een laptop. Een fatsoenlijk bureau heeft hier genoeg plek voor! In de afbeelding hieronder ziet u wat de beste hoek is om te zitten, of staan, ten opzichte van uw beeldscherm.

Thuiswerk bureau kopen

HAL18 maakt het gemakkelijk om thuiswerk bureaus te kopen. Het is in de eerste plaats mogelijk om met ergonomische eisen rekening te houden en een keuze te maken uit verschillende soorten bureaus. In de tweede plaats voorzien wij in de mogelijkheid om met het design en de kleur rekening te houden. Zo bieden wij een grote variatie in verschillende soorten bladkleuren. Daar is de gewenste framekleur bovendien op af te stemmen. Om de thuiswerkplek netjes en overzichtelijk te houden zonder zicht op alle draden, is optioneel een kabeldoorvoerdop en kabelklem bij te bestellen. 

Daarnaast hebben wij naast een groot aanbod nieuwe thuiswerk meubels, een mooie collectie gebruikte kantoormeubelen. Deze meubels zijn allemaal volledig refurbished. Zo kunt u dus een tweedehands thuiswerk bureau kopen dat zo goed als nieuw is. 

Bureau Werkkamer: stijlvolle en functionele werkplekken

Een goed ingerichte werkkamer begint met het juiste bureau. Bij HAL18 hebben we een diverse collectie bureaus die perfect zijn voor de werkkamer. Of u nu op zoek bent naar een minimalistisch design of een bureau met ingebouwde opbergruimte, wij hebben het perfecte bureau voor uw behoeften. Ontdek onze collectie en transformeer uw werkkamer vandaag nog.

Zelf monteren of gemonteerd geleverd

Wilt u bij het kopen van thuiswerk bureaus profiteren van optimaal gemak? Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om voor gemonteerde levering te kiezen. Kiest u niet voor deze optie dan is het bureau voor thuiswerk eenvoudig zelf te monteren door de handleiding te volgen. U krijgt het frame in dit geval in een doos geleverd in combinatie met het losse bureaublad in de door u gekozen kleur. De levering op zich is overigens gratis, zodat u geen verzendkosten hoeft af te rekenen. Mocht u vragen hebben of wilt u een groter aantal thuiswerk bureaus bestellen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u van een scherpe B2B offerte.

Veelgestelde vragen

Als je veel thuis werkt, is een goed thuiswerk bureau van belang. Een goede werkplek bevordert namelijk de effectiviteit van je werkzaamheden. Met een goed thuiswerk bureau kun je nek- en rugklachten voorkomen.

Er zijn verschillende thuiswerk bureaus te koop. Het is handig om een thuiswerk bureau te hebben die verstelbaar is. Hiervoor kun je een slinger bureau gebruiken. Daarmee kun je het bureau namelijk altijd perfect afstellen op de gewenste hoogte. Ook kun je kiezen voor een zit sta bureau, waarmee je de hoogte elektrisch kunt afstellen.

De prijs van een thuiswerk bureau is van meerdere factoren afhankelijk, zoals de afmetingen van het bureau, maar ook aan het soort bureau. Een bureau met een slinger zijn er voor onder de 200 euro. Een elektrisch bureau wisselt van prijs. Ze zijn er vanaf zo’n 400 euro, maar de luxere modellen zijn weer duurder.

De levertijd van de meeste thuiswerk bureaus is tussen de 1 en 10 werkdagen.

Bij Hal18 vind je thuiswerk bureaus van de hoogste kwaliteit. De meubels van Hal18 zijn zo goed als nieuw. Dat komt doordat het technische team van Hal 18 elke meubel grondig nakijkt en indien nodig herstelwerkzaamheden verricht.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen