Thuiswerk bureau

Werkt u regelmatig vanuit huis? Investeer dan in een goed thuiswerk bureau, daar werkt u beter mee! Een fatsoenlijke werkplek is bevorderlijk voor de effectiviteit van uw werkzaamheden. Bovendien voorkomt u nek en rugklachten met een goede bureaustoel. Wanneer u een apart thuiswerk bureau heeft, in plaats van een keukentafel, is het ook direct duidelijk wanneer u werkt en wanneer u vrij bent. Voor huisgenoten of gezinsleden is dit erg prettig, maar voor uzelf des te meer. Het is namelijk heel makkelijk om de werkuren over te laten lopen in uw vrije tijd, en vice versa.

Thuiswerk bureau verstelbaar

Het is altijd handig om een thuiswerk bureau te hebben die verstelbaar is. Zeker wanneer meerdere personen in uw huishouden eraan zitten. Zo kan iedereen het altijd perfect afstellen op zijn of haar eigen lengte. Onze slinger bureaus zijn hiervoor ideaal! Daarnaast is een verstelbaar thuiswerk bureau een uitkomst als u wat kleiner of juist langer bent dan het gemiddelde. Bekijk ons uitgebreide aanbod, ongetwijfeld zit uw nieuwe thuiskantoor bureau ertussen!

Thuiswerk bureau zit sta

In beweging zijn is altijd goed, maar wanneer u een zittend beroep heeft, is het nog belangrijker dat u hierom denkt. Een thuiswerk bureau met zit én sta optie is daarvoor perfect! Wanneer u regelmatig even de benen strekt blijft u veel alerter en fitter. Tip, zet een timer. Hiermee weet u zeker dat u met regelmaat even gaat staan. Zo went u direct aan uw nieuwe thuiswerk zit sta bureau. Door de doorgaans elektrische afstelling, is het afwisselen een fluitje van een cent. Helemaal met de geheugenstanden die erop zitten!

Ergonomisch thuiswerk bureau

Wat maakt een ergonomisch thuiswerk bureau? Het allerbelangrijkste is uw zithouding! Dat betekent dat u moet beschikken over een goede stoel. Bij Hal18 heeft u gelukkig ruime keuze uit tal van kantoorstoelen. Ergonomisch zitten aan uw thuiswerk bureau hoeft echt niet altijd aan een doorsnee stoel. Denk bijvoorbeeld eens aan een zitbal of misschien zelfs een bureaufiets. Met deze laatste blijft u ook beter in beweging gedurende een lange werkdag.

Naast een goede zithouding is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft aan uw werkplek. Werken met een apart toetsenbord en losse muis is ergonomisch sowieso beter dan een laptop. Een fatsoenlijk bureau heeft hier genoeg plek voor! In de afbeelding hieronder ziet u wat de beste hoek is om te zitten, of staan, ten opzichte van uw beeldscherm.

Thuiswerk bureau aanbieding

Bent u gek op koopjes? Houdt dan onze kantoormeubelen aanbieding in de gaten voor uw nieuwe thuiswerk bureau. In onze outlet staat trouwens veel meer dan alleen bureaus. Dat betekent dat u ook voordelig stoelen, archiefkasten of andere meubels tegenkomt. Zo kunt u samen met een thuiswerk bureau aanbieding een volledige thuiswerkplek inrichten voor een aantrekkelijke prijs! Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. Hou ons assortiment dus in de gaten!

Thuiswerk bureau kopen

U hoeft geen fortuin uit te geven wanneer u een goed thuiswerk bureau wilt kopen. Bij Hal18 hanteren wij scherpe prijzen. Ook de bekende merken zijn voordelig verkrijgbaar bij ons. Daarnaast hebben wij naast een groot aanbod nieuwe meubels, een mooie collectie gebruikte kantoormeubelen. Deze meubels zijn allemaal volledig refurbished. Zo kunt u dus een tweedehands thuiswerk bureau kopen dat zo goed als nieuw is. Kunt u niet vinden wat u zoek? Neem gerust contact op, ons aanbod varieert namelijk met regelmaat. Wij helpen u graag!

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen