Home » Magazijnbakken

 

Magazijnbakken

Welkom bij Hal18, Europees leverancier van plastic containers, plastic opbergdoos kratten, plastic dozen, bakken en transportmaterieel. Onze plastic dozen, containers en kisten zijn ideaal voor industriële opslag, magazijn, logistiek, catering, magazijn, verhuizing en opslag voor thuisgebruik.

Magazijnbakken bestellen

Gratis verzending van magazijnbakken vanaf €250,- exclusief BTW.
Bestellen kan niet eenvoudiger! Selecteer u gewenste product op de site en u kunt het makkelijk en eenvoudig bestellen. Voor deskundig advies bel 06-12364637 of e-mail: info@hal18.nl

Onze plastic containers, kunststof kratten en kunststof opbergboxen uitgelegd

Hieronder hebben we geprobeerd om u te helpen bij uw keuze van de plastic container met het uitleggen van een aantal van de terminologie die u kunt vinden op onze site. Neemt u dan gerust contact met ons voor assistentie.

Food Grade Containers

Food grade containers zijn voedsel veilig en geschikt voor het opslaan van ingrediënten, rauwe producten, boodschappen, bakker en andere horecaproducten. Onze collectie omvat een enorm scala van food grade catering containers, kruidenier trays, plastic manden brood, tanks, bakken, en nog veel meer. Wij leveren ook containers met wielen.

Euro Containers

Plastic Euro Containers zijn gewoon dozen en kratten die gunstig zijn ontworpen om te passen op de standaard Europese maat en kunststof pallets.

Kunststof kratten en Stapelen & Nesten Containers

Plastic kratten bieden ruimtebesparend ontwerpen die strak op elkaar en nest van binnen door een van beide taps toelopend ontwerp, draai de containers 180 graden. Nestcontainers zijn ideaal voor het transport of de opslag van de plastic containers wanneer niet in gebruik.

Picking Containers

Picking containers, Linbins (kleine onderdelen picking bins) en plastic opbergbakken zorgen voor een gemakkelijke toegang, in het algemeen een open zijingang. De meeste van onze picking opslagbakken kan aan de muur bevestigd (hangend), vrijstaand of mobiel te zijn met het gebruik van louvre panelen - louvre panelen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen.

Elektrisch geleidende Containers

Kunststof antistatische containers ook bekend als elektrisch geleidende containers en elektrische producten en componenten tegen elektrostatische ontlading.

Geventileerde Plastic Containers

Geventileerde containers worden vervaardigd met een aantal geperforeerde gaten of sleuven zodat de lucht circuleren rond de inhoud van de houders. Meestal gebruikt met bederfelijke producten en levensmiddelen waarin temperatuurregeling vereist. Verkrijgbaar in stapelen en nesten ontwerpen. Sleuven en plastic trays ook mogelijk de inhoud te worden bekeken.

Gerecycled plastic kratten, Plastic Opslag containers en plastic dozen

Plastic kratten gemaakt van gerecycled / geregenereerd plastic. Deze plastic kratten zijn sterk en robuust containers en gemaakt van hergebruikt of opnieuw kristalsuiker High Density Polyethylene (HDPE) of polypropyleen (PP) plastic. Gerecycleerde kunststoffen zijn over het algemeen niet food grade.

Plastic opbergen en Containers

Een verhuis, kantoor of huis? Kijk dan op onze enorme aanbod van vast deksel containers en dozen (bakken). Ons vast deksel containers maken perfecte opbergdozen en opslag containers en zal beschermen uw punten veel meer dan kartonnen dozen. We kunnen zelfs voorzien u van verzegelde afdichtingen voor het grootste deel van ons assortiment.

Wat is Materials Handling Equipment?

Materials Handling Equipment wordt vaak gebruikt om te bewegen, te beschermen, te controleren en op te slaan producten, materialen en goederen. Voorkomende items omvatten pallettrucks, steekwagens, toegangstreden, Grit Bakken en dollies.