Schaartafel

Een schaartafel is een heftafel met scharen en een hefplatform dat in hoogte te verstellen is om goederen gemakkelijk naar boven of beneden te verplaatsen. Dat vereenvoudigt en verlicht de tilwerkzaamheden in een magazijn, werkplaats, fabriek of in een andere ruimte. Er zijn allerlei soorten schaarheftafels verkrijgbaar die wat dat betreft voor uiteenlopende toepassingen geschikt zijn. HAL18 heeft voor u een ruim assortiment met schaartafels beschikbaar, waarbij wij u graag van advies voorzien om u de beste aankoop te laten doen.

 

Verrijdbare schaartafel

Een verrijdbare schaartafel voorziet in optimaal gemak om goederen naar de gewenste hoogte te brengen en de mobiliteit te optimaliseren. In ons assortiment zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar van verrijdbare hefplatforms. Daarbij verschilt onder meer het maximale draagvermogen net als de afmetingen in lengte, breedte en hoogte. Wij hebben voor u bijvoorbeeld een Matador schaartafel met maximaal draagvermogen van 150 kg beschikbaar, maar ook een uitvoering van een mobiele heftafel met een draagvermogen tot 800 kg.

 

Sterk en stabiel

De schaartafels in ons aanbod beschikken over unieke kenmerken en over overeenkomstige eigenschappen. Zo is elke verrijdbare schaartafel sterk en stabiel dankzij het onderframe dat het hefplatform ondersteunt. De scharen van de mobiele hefwagens voorzien in de mogelijkheid om verticale bewegingen te maken en dragen bij aan het ondersteunen van het platform. Ten aanzien van het platform zijn er zoals gezegd verschillende opties qua afmeting en laadvermogen, zodat u altijd rekening kan houden met de toepassing in uw bedrijfssituatie.

Voordelen van schaartafels

Schaartafels bieden verschillende voordelen om materialen, onderdelen of goederen verticaal in beweging te brengen zonder fysieke krachtsinspanning. Dat voorziet in een efficiënter en sneller werkproces en ontlast de medewerkers. Een ander voordeel is dat schaartafels zo zijn uitgevoerd dat deze in optimale stabiliteit en veiligheid voorzien. Het risico op het vallen van materialen, onderdelen of goederen is daardoor te minimaliseren. Verder is er het voordeel dat schaartafels mobiel zijn en daardoor gemakkelijk te verplaatsen zijn.

 

Schaartafel met dubbele schaar

De maximaal te bereiken hoogte is afhankelijk van de uitvoering. Indien het nodig is om een hogere hefhoogte te bereiken, is het mogelijk om de keuze te laten vallen op een schaartafel met dubbele schaar. Een dubbelschaar verticale schaartafel is daarbij voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld om als goederenlift te dienen, maar ook om te gebruiken als werkplatform of om een hulpmiddel te zijn in de vorm van een palletlader.

 

Gratis advies van HAL18

HAL18 helpt u graag met gratis advies op weg om tot de juiste keuze te komen uit het aanbod met schaartafels. Wij zijn zowel telefonisch als per mail en via het contactformulier bereikbaar. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om ons te komen bezoeken in onze showroom die in Wijnjewoude is gevestigd.

 

Direct online bestellen

Indien u geen advies nodig heeft, is het uiteraard mogelijk om direct online een bestelling te plaatsen voor een schaartafel. Wilt u meerdere exemplaren bestellen? In dat geval nodigen wij u uit om een offerte aan te vragen. Wij hebben voor B2B verkoop de mogelijkheid om u een scherpe offerte te doen toekomen bij afname van meerdere schaartafels.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen