Manuele Palletwagen

Een manuele palletwagen is ideaal voor dagelijks gebruik ten behoeve van intern transport in industriële ruimten, productieruimten en in magazijnen. Een standaard handpalletwagen is een van de populairste palletwagens voor het verplaatsen van goederen op pallets, blokpallets en europallets. Hal18 biedt de keuze uit verschillende uitvoeringen van manuele palletwagens met variatie in het type materiaal. Zo heeft u onder meer de keuze om een vrijwel volledig roestvrij stalen palletpompwagen aan te schaffen.

 

Manuele palletwagen met draaggewicht tot 2.500 kg

De manuele palletwagens in ons aanbod voorzien in een maximaal draaggewicht van 2.500 kg. De pomppalletwagens zijn gelet op de fysieke belasting ideaal om voor licht gebruik in bijvoorbeeld een magazijn in te zetten om pallets over een korte afstand te verplaatsen. De compacte en handzame uitvoering maakt het voor iedereen mogelijk ermee over te weg te kunnen. Een handpalletwagen biedt overigens meer voordelen. De compacte uitvoering maakt het tot een palletwagen die eveneens geschikt is voor de laadbak in een vrachtwagen. Overigens geldt voor de uitvoering van standaard manuele palletwagens pompwagens dat deze uitgevoerd zijn met polyurethaan of nylon banden.

 

Eenvoudig pallets heffen met handbediening

Het is bijzonder eenvoudig om pallets van de plaats te heffen of te laten dalen naar grondniveau. De manuele palletwagens zijn uitgevoerd met een ergonomische greep die comfortabel in de hand aanvoelt. Door de hendel te bewegen, zijn de pallets snel en efficiënt op te tillen of naar beneden te brengen. Een van de andere voordelen is dat de manuele palletwagens beschikken over een hoge draagkracht en bij hoge belasting niet scheef trekken. Dat komt de veiligheid uiteraard ten goede.

Gemakkelijk manoeuvreren

Een ander voordeel van een manuele palletwagen is dat deze gemakkelijk te manoeuvreren is. Dat maakt de handpompwagen onder meer geschikt voor gebruik in een kleine ruimte of in een groot magazijn waar, door de beperkte ruimte tussen de opstellingen weinig bewegingsruimte aanwezig is. Dat het gemakkelijk is om te manoeuvreren met een manuele palletwagen is te danken aan de effectieve stuurwissel. Hierdoor is de palletwagen op een extreem lichte en simpele manier te draaien. Dat voorziet dan ook in optimaal gemak om pallets van plek naar plek te verplaatsen.

 

Metaal of roestvrij staal

De gele standaard pompwagen palletwagen in ons aanbod is gemaakt van metaal en beschikt over polyurethaan vorkwielen. Deze wielen zijn ideaal als het gaat om slijtagebestendigheid en voorzien bovendien in het geluidsarm voortbewegen van de handpallettruck. Bovendien zijn de wielen zo uitgevoerd dat deze prima functioneren op een ondergrond die niet volledig effen is. Het is overigens ook mogelijk om de keuze te maken voor een pompwagen die bijna compleet bestaat uit roestvrij staal. Het betreft hier overigens eveneens een standaard pompwagen, maar dan gemaakt van ander materiaal. Het stuurwiel en de vorkwielen zijn gemaakt van nylon en tegen slijtage bestand. Beide manuele pompwagens zijn zo uitgevoerd dat er sprake is van een lange levensduur.

 

HAL18 hanteert voor de aanschaf van een manuele palletwagen een korte levertijd. Bovendien profiteert u B2B van een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van meer dan drie exemplaren.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen