Schaarpalletwagen

Een schaarpalletwagen is multifunctioneel inzetbaar in onder meer magazijnen. Zo is het mogelijk om deze palletwagen voor intern transport te gebruiken om goederen op pallets te verplaatsen. Een andere functionele eigenschap is dat een schaarpalletwagen toe te passen is als heftafel. Er is wat dat betreft in nog meer functies voorzien, want het is tevens mogelijk er als werkbank of als aanvoertafel gebruik van te maken. Er is dan ook sprake van een combinatie van een handpalletwagen en heftafel ineen. Bij HAL18 heeft u de keuze voor een handschaarpalletwagen of een elektrische schaappalletwagen.

 

Schaarpalletwagen met handbediening

De schaarpalletwagens in ons aanbod voorzien in een laadvermogen tot 1.000 kg. Bij de standaard uitvoering met handbediening vindt het heffen en naar beneden brengen van de goederen op een pallet efficiënt en snel plaats. Het heffen en dalen van de goederen gebeurt met simpele handbediening door een pompende beweging te maken. De hendel is wat dat betreft in drie standen te zetten, namelijk in een hefstand, neutrale stand en daalstand. De aandrijving voor de verplaatsing van pallets is eveneens handmatig.

 

Elektrische schaarpompwagen

Een elektrische schaarpalletwagen is een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing om pallets te heffen en te laten dalen. Het draagvermogen is weliswaar met 1.000 kg gelijk aan een handmatig te bedienen schaarpompwagen, maar er komt voor het heffen en dalen geen fysieke inspanning aan te pas. Er is slechts een druk op de knop voor nodig om de functie voor heffen of dalen in werking te zetten. Dat bespaart niet alleen tijd, maar ook kracht van de medewerker. Overigens vindt de verplaatsing van goederen op pallets van plek naar plek wel plaats met de hand.

Stevige en slijtvaste constructie

Alle schaarpalletwagens in ons aanbod zijn uitgevoerd met een stevige en slijtvaste constructie. De wielen zijn zo samengesteld dat deze voorzien in een geruisarme voortbeweging bij het verplaatsen van goederen op pallets. Het frame en dissel voorzien in de mogelijkheid om op een stabiele en veilige manier te manoeuvreren en keren. Het in- en uitrijden van een pallet is bovendien gemakkelijk door de twee dragers. De ergonomische hefhoogte reikt tot 800 mm en er is sprake van twee vorkwielen. De lengte en de breedte van de vorken variëren per model. Zo is de lengte en de breedte van de vorken van de schaarpompwagen met de handmatige snelhefpomp net wat lager dan die van de elektrische schaarpalletwagen. Het verschil is echter minimaal.

 

Scherpe prijs en gratis verzending

Bestelt u bij HAL18 online een schaarpalletwagen of neemt u er meerdere gelijk af? Er is altijd sprake van een scherpe prijs en bovendien van een extra korting bij een grotere afname. De verzending is gratis en er is sprake van een snelle levertijd. Mocht u advies willen over de aanschaf dan raden wij u aan even contact op te nemen met HAL18. Wij staan u graag te woord en helpen u daarbij gratis op weg. Overigens is het eveneens mogelijk om het aanbod met schaarpalletwagens in onze showroom te bekijken of na bestelling af te halen.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen