Weeg Palletwagen

Een weegpalletwagen is ideaal om het gewicht van lading te controleren en om goederen op pallets voor intern transport te verplaatsen. Dit type pompwagen is eenvoudig in gebruik voor het verrichten van logistieke werkzaamheden en het meten van het vrachtgewicht. Een weegpalletwagen voorziet in efficiëntere en snellere expeditie- en opslagproces. Er is maar één handeling voor nodig om het exacte gewicht te bepalen en in één moeite door brengt u de goederen van A naar B.

 

Weegpalletwagen: geen wachtrijen meer

Bij het gebruik van een vaste weegschaal ontstaan er veelal wachtrijen in het magazijn en dat verlengt de ophaaltijd. Een weegpalletwagen pompwagen versnelt dit proces aanzienlijk. HAL18 voorziet in een keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals deze rode weeg palletwagen en deze weegpalletpompwagen met kalibratiecertificaat en legal-to-trade certificaat. Hierbij is er de zekerheid van een perfecte nauwkeurigheid van het meten van gewicht. De genoemde certificaten zijn overigens vereist om te voldoen aan de SOLAS-regels.

 

Betrouwbaar resultaat

Het is uiteraard belangrijk dat er een exacte meting van het gewicht van de lading plaatsvindt. De weegpalletwagens in ons aanbod voorzien in betrouwbare resultaten. De gewichtsmeting is bovendien gemakkelijk af te lezen op het display. De meting biedt de gelegenheid om mogelijke verschillen te ontdekken tussen het aangegeven gewicht bij ontvangst en afgifte en het werkelijke gewicht. Indien er sprake is van een verschil dan is de onjuiste hoeveelheid snel te bepalen. Dat levert een besparing en tijd en geld op. Overigens is er een draaggewicht mogelijk tot 2.000 kg.

Simpel vracht heffen en laten dalen

De weegpalletwagens pompwagens in ons aanbod zijn zo uitgevoerd dat er sprake is van een gebruiksvriendelijke handmatige bediening. Zo voorziet het stuurwiel in het gemakkelijk sturen van de pompwagen. Het heffen en laten dalen van de vorken vindt plaats door de hendel in de betreffende positie in te stellen. Door een pompende beweging te maken, gaan de vorken omhoog of omlaag. De constructie is compact uitgevoerd en dat biedt het voordeel van een optimale wendbaarheid. De weegpalletwagens zijn wat dat betreft prima geschikt om in beperkte ruimtes te manoeuvreren.

 

Tarreren en bruto gewicht wegen

Bij het gebruik van een weeg palletwagen is het eenvoudig om het gewicht te wegen. Hiervoor zijn de lastvorken tot de referentiehoogte op te pompen om daarna het gewicht van de lege pallet vast te stellen. Daarna zijn de lastvorken weer te laten zakken en kan de te wegen vracht erop geplaatst worden. Op deze manier krijgt u het exacte netto gewicht van de vracht door het gewicht van het niet bruikbare gewicht eraf te trekken.

 

Heeft u advies nodig?

HAL18 helpt u graag op weg bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een weegpalletwagen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0516 745020 en per mail via info@hal18.nl. Mocht u meer dan één weegpalletwagen pompwagen afschaffen dan bieden wij u een scherpe offerte met een aantrekkelijke korting. Wilt u persoonlijk de weegpalletwagens komen bekijken dan is dat mogelijk in onze showroom in Wijnjewoude.

Op de hoogte blijven van de Nieuwste aanbiedingen